kbasali adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kayıp fazla galiba hocam, Bilmişlik taslamıyorum, genelde bu işler böyle oluyor. Siz yeni başladığınız için sanırım pek alışmadınız. Adex patlarsa sizde gelip benim açtığım konuya yazarsınız.

Ego tatmini diyin, bilmişlik diyin ne dersiniz diyin hiç umrumda değil hocam. Bu sektör sadece rutini olan bir sektör değil. Araştırma yapmadan belli bir süre izlemeden yatırım yapılacak bir sektör değil.

Bir bakmışsınız yarın x2 yapar NXT. Sonuçta fork'a 2 gün var daha. Ozaman siz gelir alıntı yaparsınız.
Kaybım olduğumu düşünüp böyle cevap verdiğimi düşündünüz sanırım ama hala yaklaşık %45 karım var ve evet yeniyim, nxt coini 1.000 adet deneme amaçlı piyasanın nasıl hareket ettiğini canlı canlı görmek için aldım. Her araştırma izlemekle olmuyor maalesef, küçük küçük kaybederek kazanarak ilerlemek daha iyi adapte ediyor ki, ileride ciddi yatırım yaptığım zaman riski nasıl yönetebileceğimi tecrübe edebiliyorum. Sadece nxt değil powr, reddcoin,dgb,bqx,trn gibi inişleri çıkışları stabil olmayan coinleri aldım. Powr hariç zararım yok ve onuda bozdurmadım zaten.
Yanlış yerde söylediğiniz için ego ve bilmişlik olarak yorumluyorum. Burada kaybı olan biri zaten morali bozuk olacağı için gülerek ben kazandım demek sizce de abes olmuyor mu? Genel bir konuda bu söylediklerinizi yazsaydınız hak verir ve katılırdım.
Adex veya aldığınız farklı bir coin yarın düşerse konuya yazmam çünkü empati kurarım, kimsenin mutsuzluğu beni mutlu etmez.