Arkadaşlar bir kaç gün önce moralim çok bozuktu yaklaşık 4 yıllık bir ilişkim var ve bu devirde olan laylaylom sahte sevgilerden değildi çok güzeldi. Aslında o gün gerçekten karar vermiştim ve çok kararlıydım elimden geldiği kadar açıklamaya çalışacağım. Askerden geldiğim dönemlerde (2006) yaşamış olduğum aldatılma ki o zamanda lise ve üniversiteden beri süren bir ilişkim vardı ve son 2 ayımda terk edilip daha askerliğim bitmeden evlenmişti.

Hayatımda o dönemlerde 1 bira dahi içemeyen bir adam olarak 2009-2010 a kadar resmen alkolik bir adam oldum bilmiyorum ismi depresyon veya bunalım ki asker psikolojiside üstüne gelince delilik kıvamına geldim. Sonra yanlış arkadaş çevresi ve ad..ult sitelerden kazandığım tabiri caizse b..k gibi para ile daha beter oldum. Aile olarak yakın gibi görünsekte aslında çok uzağız bu neden bilmiyorum mesela erkek kardeşimle bir yakın bir uzağız ki kız kardeşim topluyor genelde bizi oda evli nere kadar ev içindeki anlaşmazlığa yetişecek...

Gelelim geçen güne sizlere nasıl teşekkür edeceğim bilmiyorum reeldeki arkadaşlarım bile duyduklarında umursamamış ki ben burda konu açıp evde bir not bırakıp arabayı uçurumun kenarına çekmiştim. anti deprezanların adam öldürmeyeceğini biliyorum bu yüzden bir kaç kutuda kas gevşetici aldım ve kararımda nettim ailemden yanımda bunu yapacak cesareti olan biride olunca da katkı ediyor..

dediğim gibi sizlere çok teşekkür ederimki bu forumdan arayan numaramı bulup ulaşan hatta emniyete haber verenler olmuş bir şekilde kız arkadaşım bana ulaştı ( 2 aydır hiç yüzünü göremedim ) korktuğunu vazgeçersem konuşacağımızı söyledi. Fakat dediğim gibi her ne kadar yüzyüze görmesemde beni merak eden insanların olduğunu buranın bir aile olduğunu anladım ve birde konuşalım ben sadece kızgınım sana deyince yine kandım kandım derken bu anlık birşey olmadında olmuyor.

Bu arada kız arkadaşımın benden uzaklaşması yine benim hatamdır yine içki içmem 1 yıl kadar vazgeçip azaltıp tekrar başlamamdı. Fakat bu hep ev içi huzursuzluk işlerin kötü gidişi vs. di

ŞİMDİ DEMEK İSTEDİĞİM BU FORUM BİR AİLE BUNU BİR KEZ DAHA ANLADIM SİZLERE ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM BENİ MERAK EDEN İNSANLARI ÜZDÜĞÜM İÇİN ÇOK ÖZÜR DİLERİM...

fakat dediğim gibi bu bir kız meselesi değil senelerin birikimiydi alacak nefesimiz varmışki bir şekilde yakalandık vazgeçtik...

Allah hepinizden binlerce kez razı olsun teşekkürler... Allah herkese hayırlı eş hayırlı evlat ve hayırlı kazançlar nasip eder insallah banada irade ve güç ...

bu arada bu şarkıyı yapan arkadaşıda tebrik ederim muhteşem olmuş forumdan bir arkadaşmış

https://www.youtube.com/watch?v=uLrGyERioyU