Ben iyiyim , Sen iyimisin ?
Warning: Cannot modify header ile
Arama Sonuçlarından bu konuya geldiğini zaten biliyorum.
kategoriden 9 yıl geriye gidecek halin yok zaten.
Sorunu yaşıyorsan konusu açarsın yardım talep edersin , kendi başına mı çözdün ok o sende kalsın 9 sene önceki konuyu gereksiz yere up yaptırıp yeni konuların üstüne çekmenin gereksiz olduğunu söylüyorum ki netice de bu böyledir.
şimdi yeni bir konu olsa eyvallah diyecem yaptığın şey gereksiz.
Çözümü zaten konu içerisinde mevcut olan bir konuyu sanki sen kendin keşfetmiş gibi alın arkadaşlar çözümü bu işte demen çok komik , kardeşim zaten konu içerisinde cevabı mevcut arama sonuçlarından gelen insan konuyu okuyacak neticede bakacak çözüm mesajlarına ulaşacak bir şekilde.
bakar çözüme , alır denemesini yapar , tıpkı senin yaptığın gibi sorunu çözülür olur biter.
sırf senin sorunun çözüldü diye 5 10 tane benzer cevapların olduğu konuya yeniden aynı cevabı verip konuyu yukarıya taşımanın bir anlamı mı var ? yok (!)
madem bu çok iyilik yapmak istiyorsun buyut kategoride bir sürü konu var cevaplanmayan buyur yardımcı ol sende bizim gibi ? çözüm üret.
Kardeş, başkasının çözdügünden banane, ben çözümü hallettiğim konuya çözümü bulamayan olursa çözsün diye koydum..senin ne zoruna gitti...
Amacım, çözüme kavuşan konuya, çözümü yazıyorum..Hala neden uzatıyorsun... Başka konularda olursa onları da hortlatırım, yardımcı olmak adına... İşim gücüm yok, soruna kavuşmayan konuları bulup çözüm mü arayayım..İşime yaradı yazdım..İsterse senelik konu olsun...Hala neyin derdindesin...
İşine yarıyorsa kullan, yaramıyorsa bırak yarayan baksın..

EN SON YAZAN:
25-05-2017, 18:45:01 ONLARA DA BULAŞ