Link bıraktım zaten konuya, haklıysam hakkımı savunurum. Eğer moderatör onay vermese çalışmanızı silmezdi.
Ben size yukarıda cevabı verdim, eğer grafik tasarımdan ve corelden anlıyorsanız incele ve incelet..

Çalışmaları yan yana koydum,
@grafiking; 'in demek istediği "hazır vektör" aslında başka anlamlar da taşıyor. Yani google'dan bulunan görselleri üzerine koyarak çizmek gibi vs. vs. Size ait olmayan görsel hayal gücünün uygulamaya dökülmüş halini bakarak çizmek anlamı taşıyor aslında.
Yani baktığımızda kullandığınız ovallik, farlar, tekerlekler, yanındaki köşeli yapı, yan aynalar, üst başlık açıklığı vs. gayet aynı yani üzerinden (bu veya başkası yani) bu örnekteki görsel de sizin bulduğunuz kaynaktan çizmiş olabilir konu direkt olarak bu değil demek istediğimiz.
En kötü ihtimalle otobüs çizecekseniz, google üzerinde yüzlerce otobüs var; bu çiziminize dair fiziksel eskizleriniz varsa veya tarihi açık eskiz dosyalarınız varsa bilgisayarınızda buraya yükleyin moderatörler incelesin. Hangi aşamaları incelediniz, hangi fikirden veya eskizinizden yola çıktınız vs. gibi. Aksi taktirde ilk bakışta haksız görünüyorsunuz, umarım yardımcı olabilmişimdir. Haklıysanız bu şekilde hakkınızı aramanız daha doğru olur.