MeMoLi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
söylerseniz sevinirim peki ya sisteme kac para gitti
Maliyet: 13.300 TL - 3488$ - 5.008 ETH - 0,275 BTC
Diğerleri kalem kalem ekledim hocam konuya.

UzmanSeo adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba hayırlı olsun toplam maliyet nedir şuanda güncel piyasa fiyatıyla kurmaya çalışsak? Ayrıca hiç bilgim yok böyle bir sistem kendi başıma kuramam değil mi
Teşekkür ederim hocam. Kurarsınız inanın hiç zor değil.

baymobile adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam tam açıklamalı güzel bir liste olmuş bol şans teşekkürler paylaşım için faydalı oldu
Ben teşekkür ederim hocam yorum için.

cPanels adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hayırlısı olsun ancak keşke Windows 10 kullanmasaydınız.
Windows ile daha çok kazılıyor diyorlardı, O yüzden ilk windows ile başladım.
Denemeden öğrenmek biraz zor oluyor Onun için deneye deneye gidecem hocam.
Haftaya linux deneyecem, her hafta ortalama bir işletim sistemi deneyip en son karşılaştırıcam hangisi daha verimli diye.

SEOPro adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Öncelikle hayırlı olsun resimleri bekleriz.
Ancak anlamadığım bir nokta var nanopool havuzunu kullanıyorsunuz ve kazdığınız 185-190 MHS. Bu miktar havuzda ne kadar gösteriyor zira havuz sitelerinde; sizin pc ekranında misal 185 mhs kazıldığında havuzda 125 mhs gözükebiliyor. Doğru mudur bu?
Bir de havuz hesaplarında coinin kendi firmasını mı kullanmamız gerekiyor yoksa başka bir sitenin mi
Ortalama hasrate,
Son rapor edilen hasrate var

185 ve 125 bu yüzden görünüyor.

İstediğiniz herhangi bir cüzdanı kullanabiliyorsunuz. Ben bir exchandeki hesabımı ekledim. Bu link'te kendileri istediğiniz bir cüzdanı ekleyebilirsiniz demişler

Ayazini adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
linux kullanırsak oc yapmadan daha mi iyi sonuç alıyoruz genelde rig kuranlar hep win 10 kuruyorlarda
Windows 1-2 MHS daha çok kazım gücü veriyor diyorlar. Bende deneye deneye bulmaya calısıcam.

ewigo adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hayırlı olsun darısı bize
İnşallah hocam, Allah daha iyilerini nasip etsin size.