Merhaba herkese,
E-ticaret yapmak istiyorsanız fakat çok fazla bilgili değilseniz, vergi numaranız ve fatura kesme olanağınız yoksa, sermayeniz yoksa, ürünleriniz veya ürün tedarikçileriniz yoksa; bir süredir üzerinde çalışmış olduğum instagram mağaza sihirbazı adlı rehber, sizlere bu konuda ayrıntılı ve adım adım bir kılavuz oluyor. Eğer İnstagramdan satış yapabilmek konusunda bilgi edinmek isterseniz para kazanacağınız aşamaya kadar resimli anlatımlarla adım adım sizi götürecektir. Rehber 25 sayfa ve 6 adımdan oluşmaktadır. Peki ne sunulacak, bu rehber sayesinde neler yapabileceksiniz;
  • Toptan ürün satın almanıza gerek kalmayacak. Sadece sipariş geldikçe oturduğunuz yerden ürünü satın alarak müşteriye gönderebileceksiniz. Bütün bunları size sağlayabilecek olan ürün tedarikçilerine sahip oluyorsunuz.​
  • Sermayenizin olmasına gerek yok. Tamamen sıfır masrafla e-ticaret yapıyorsunuz.
  • Müşterilerinize 3D Secure ödeme yapısı sunabileceğiniz Güvenli Online Ödeme sisteminiz olacak.
  • Bilgisayarı sadece açmayı ve kapamayı bilen birinin bile rahatlıkla anlayıp başarabileceği bir şekilde anlatılmıştır.
  • İnstagramı telefonunuz yerine tamamiyle bilgisayarınızdan kullanarak pratik çalışabileceksiniz.​
  • ​Kolayca ve ücretsizce, işinizi görebilecek bir logoya sahip olacaksınız.
Bu ürünü satış ortaklığı sistemlerinden satışa sürdüğüm fiyatı 50 TL'dir. Foruma özel olarak tanıtım amaçlı sadece 25 TL'den 10 adet stok ayırdım. Ürün sayfası ve foruma özel fiyattan satın alabileceğiniz linki yasak olup olmadığını bilmediğimden buraya koyamadım, özel mesaj yoluyla linkleri isteyebilirsiniz. Eğer serbestse linkleri konuya da ekleyebilirim.
Teşekkürler.