Ben suanda etoro sitesini kullaniyorum kimlik onayi hemen oluyor kimlik onayi olmadanda az da olsa islem yapiliyor banka kartindan yada paypal ile hesaba para yukleyebiliyorsun para yuklemede ucret almiyor sadece parayi hesaba cekerken islem kacpara olursa olsun 25 dolar aliyor. Bu site diyer sitelerden cok farkli site icersinde anlik satin alip istedigin zaman aninda satabiliyorsun yalniz bu sitede almis oldugunu baska bir siteye yada baska yere transfer olayi yok kazandigini para olarak aliyorsun. Guvenilir bir site ben yaklasik 20 gundur kullaniyorum 3000 euro ile basladim anlik alip satiyorum ilk onceleri baya iyi karim oldu sonradan bitcoina bulasinca inip cikmalardan dolayi yaklasik 700 euro falan kaybettim satmasam zarar olmazdi ama ben uzun surelik islemi sevmedigim icin hemen sattim istersen yillarca satmazsin. Bu site haricindede 10 tane falan buyuk taninmis sitelere uye oldum cogunda kartla yukleme islemi olmadigi icin kullanmadim iki gun once iki siteye yeni uye oldum kart sistemi var ama onay bekliyorum hemen onaylanirsa bu sitelerde guzel COINMAMA ve EXMO bunlarada bakabilirsiniz.