se_video adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
1- Aslında karşımıza bir çok engel çıkmıyor. Tek bir engel bile yok hatta. O engelleri youtube kanalı açanlar kendi kendine koymakta genellikle. Öncelikle bunun farkına varmak lazım.
2- Youtube'da büyümek ve para kazanmak aslında çok çok kolay. Durun durun Hemen küfür etmeyin içinizden Neden mi kolay? Çünkü youtube'un sizden istedikleri bellidir : a-) Sürekli içerik at b-) düzenli içerik at c-)İlk 10 videoda izlenmedim diye hemen pes etme. Benim için bu 3 madde fazlasıyla yeterli. Ben ne kanallar gördüm. İlk 200 videosu izlenmeyipte pes etmeyen, sonrasında fenomen olan vs. vs.
3- Her şey bir yana, bu bahsettiğin sistemle 100k olan bir kanal var mı? Veya 1M olan? 1 tane kanal bile yoktur bu sistemle büyüyen. Yani ben derim ki bu sistemle 1k-2k abone kasarsın, bir de 100k-200k izlenme. E sonra? Devamı gelecek mi sanıyorsun bu sistemle Maalesef. Üzülerek söylüyorum. Bu tarz sistemlerle ne fenmomen olabilirsiniz ne de para kazanabilirsiniz. Bir tek yol var (bana göre), o da 2. maddede a-b-c şıklarında saydığım adımları uzun vadeli uygulamak.
NOT : Şimdi bana "yahu madem kolay o zaman senin niye kanalın yok" diyenler olabilir. Şimdiden söyleyeyim zahmete girip bu tarz yorumlar atmayın. Kanalım var, iyi de kazanıyorum. En azından ülkemizdeki maaş ortalamasından çok daha fazlasını kazanıyorum. Yukarıda saydıklarımı yaklaşık 10 ay önce açtığım kanalıma uyguladım. Gümüş plaket için sıraya girmiş vaziyetteyim
Herkese hayırlı işler hayırlı forumlar. Kendinize iyi bakın.
İlk başlarda yorumlarınızı çok agresif buluyordum zamanla yt ile daha çok uğraşmaya başladıkça aslında çok ama çok doğru söylediğinizi farkettim.Şimdi dediklerinize kanalımda çok dikkat ediyorum.Şuan çok ama çok küçük bir kanalız hedef ileri yılmadan devam etmek..İnşallah yazdıklarınıza başkasıda dikkat eder Yt dediğiniz gibi 2 madde a-b-c den ibaret gerisi teferruat..