Ersen.E adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba adwords reklamında çok tecrübesizim. Yeni 2 kelimeye reklam verdim ancak gösterimleri 7 ve 5 oldu tıklama yok. Gösterim sayısını arttırmak için ayırdığım kelime bütçesinin fiyatını mı arttırmalıyım yoksa yeni kelimeler ekleyerek daha çok gösterim ve tıklama mı beklemeliyim?
Konum durumuna bakın eğer 1 gösteriyorsa ve tıklama almıyorsa text'leri düzeltebilirsiniz eğer konum 2-3 görünüyorsa verdiğiniz tıklama bütçesini biraz yükseltip 1. konum'u bir deneyin böylece tıklama alma ihtimalini arttırmış olursunuz.

_SaMeT_ adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhabalar, Google'dan böyle bir mail geldi ama pek anlamadım. Konu hakkında bilgisi olan yardımcı olabilir mi acaba ?
Merhaba, Yeni açılan adwords hesaplarında kullanabileceğiniz 100 TL harca 100 TL kazan kuponu bu. Burada belirli bir zaman dilimi var tam olarak hayırlamıyorum fakat o zaman diliminde 100 TL ve üzeri harcadığında bu kodu girmişsen 100 TL sana hediye ediyor.

bane34 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
kadın çeket, tesettür takım,kadın pantolon gibi kelimelere günde 15-20tl ödüyorum 10-20 arası tık alıyor 4 gün felan etti yayınlayalı geri dönüş olmadı ne yapabilirim kesin dönüş için?
E-ticaret sitesi ise dönüşüm hunisi kurmanız sizin için daha faydalı olacaktır. Kullanıcı nereden sizi terk ediyor görebilmeniz açısından. Kalite puanınıza bakın eğer 6 sayısından düşükse yükselmeye çalışın. Bir de bunlar ana anahtar kelimeler daha long tail kelimelere bakın aranma hacimlerinden bunları görebilirsiniz.