tosunkaya adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhabalar birazdan bir sürü coin yükleyeceğim. birçok kişi Binance'ı önerdi. Ben de de öneriyorum. En çok coin bu borsada var. 2 BTC'Ye kadar ID istemiyor. işlem ücretleri iyi. dandiklik yok. milyonlar kullanıyor. değer kaybetmeden para çevriliyor. al sat arasında uçurum yok. sistem de güvenli.
Üye olmak isterseniz referansımdan üye olursanız sevinirim: http://x.co/BinanceUye
teşekkürler.
Önerin için teşekkür ederim hocam. Referansınla üye oldum. Referansla üye olmak komisyonu düşürmesi haricinde bir avantaj sağlıyor mu?
Ayrıca araştırdığım kadarıyla bu siteye direkt para yatırılmıyor. Diğer sitelerden Bitcoin aldıktan sonra buradaki cüzdana yollanabiliyormuş. Yani yine dış bir siteye bağımlı olma söz konusu. Anlaşılan yine bir türk siteye üye olup, oradan alım yapmamız gerekecek.

BoraBozdogan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
binance ,bitfinex ,gatehub,hitbtc
Çok teşekkür ederim hocam. Bunların hangisi doğrudan siteye para yatırarak coin almamıza imkan tanıyor acaba?
kadirzm adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Müşteri velinimetimizdir olayı bittiği için takmıyorlar. Şöyle yurtdışından sağlam bir firma gelip şurada borsa açarsa o zaman görüşürüz bunlarla. Bizim Türk firmalarının yapacağı iş bu kadar olur, müşteriye cevap dahi vermezler, Başkada bir şey demiyorum,
Ben bittrex kullanıyorum yabancı borsada
Çok güzel bir yorum. Size kesinlikle ama kesinlikle katılıyorum. Hocam peki Bittrex'te coin almak için siteye doğrudan para yatırabilme imkanımız var mı? Yoksa yine bir türk sitesine mi muhtaç olacağız coin satın alıp, Bittrex cüzdanına yollamak için?