UnPooMKT adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
2003 ten beri GoDaddy firması ile iş yapıyorum. Dediğiniz gibi TR piyasasına girdiklerinden itibaren gerçekten buraya ayak uydurdular. Domain konusunda ben fiyata o kadar takılmadığım için hala devam ediyorum. Vazgeçme gibi bir niyetimde yok. Fakat burada şunu belirteyim ki ben 8-10 domain değil de daha fazlası ile çalıştığım için DC üyeliğim var. Bundan dolayı yıllık yineleme konularında da ek indirimler alıyorum. İndirimli aldığım halde İsimTescil firmasının yinelemesi GoDaddy firmasından daha ucuza geliyor ama ben yinede burası ile devam ediyorum. 14 yıldır bu firma ile hiç sorun yaşamadım. Tek üzüldüğüm nokta şu meşhur saldırı aldıkları ve sorunsuz atlattıkları dönemden itibaren host ve server gibi olayları ikiye ayırdılar. Birincisi piyasa uyup kıytırık hostları standart fiyatlar ( bizim piyasada yinede baya pahalı ) ile vermye başladılar. İkincisi bakın biz süperiz bize bi halt olmadı profesyonellere yönelik host - server dediler ve fiyatları köklediler.
Host işinde buradan ayrılmış olsamda domain işinde hala burası ile yola devam ediyorum.
Domain Club üyeliği benim için pahalı bir ürün, dediğiniz gibi 30-40 tane alan adı yönetiyor olsam kesinlikle kullanırdım.