esnaf 150den aşağı verirse gerçekten zarar ediyor. bunu bizim halkımız anlamıyor zannediyor ki hepsi burada gibi siteler halkın dostu esnaflar halkın düşmanı.

adam ödüyor kira vergi sigorta elektrik müşteriyle ilgileniyor. bunların hepsi maliyet. internette yüzünü görmediğin adamlardan koşa koşa ürün alıyosun ucuza veriyor pis esnaf pahalı satıyor diyorsunuz. yani aslında adamı ancak kurtarıyor.

sözüm size değil internet siteleri dost edinip esnafı sevmeyenlere

EgemenPolat adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Esnaf Arkadaşlar,

Yıllarca küçük esnaftan kazık yiyen bizler, internetin yaygınlaşmasıyla birlikte bir çok şeyi internetten en ucuza almaya başladık.

Söyle söyleyeyim, örneğin internette alacağım ürünün fiyatına bakıyorum 100 TL, esnafa gidiyorsun 150 TL, işim acil 1-2 gün bekleyemeyeceğim için almak istiyorum olurunu soruyorum kimisi fiyat bu diyor kimisi 5 tl almıyım bana gelişi bu diyor.

Ürüne acil ihtiyacım olduğu için kredi kartına taksitli fiyatı 100 TL olan ürünü NAKİT 145 TL'ye alıyorum ya, içimde o insana karşı bir kin oluşuyor...

İnsanlar yediği kazığı unutmuyor arkadaşlar, bu adam bana saplamış bir kere!!!!

Bir daha kazanmasın istiyorum.
Çünkü bana adam öyle bir sapladı ki bende olabildiğince dükkanına bile girmiyorum.

Kurnaz esnaf yüzünden, maalesef kurunun yanında yaş da yanıyor.

Yanlış anlamayın, 28 yaşındayım bu güne kadar faiş fiyat vermeyen 1 tane bile esnaf görmedim. Hele bazıları yüzüme bile bakmıyor s*kinde değil ister al ister alma adios diyor Ben sanki ona muhtaçmışım gibi.

Bu esnaf arkadaş herkese bu şekilde davranınca insanlar tabi ki esnaftan ürün almak istemiyor, hem kötü hizmet hemde adam saplıyor...

Tekel ürünlerini bile migrostan alıyorum, kral gibi davranıyorlar.

Uzun lafın kısası, 1-2 gün beklerim ucuza alırım.
İnternetten alamadığım ürünleride hipermarketlerden AVM'lerden alırım, en azından bir sorun çıkarsa hakkımı arayabilirim, hemde iyi davranıyorlar.

Belki faydası olur.