Merhabalar arkadaşlar,
Türk borsaları günden güne güven kaybettiriyor. Forumda okuduğum kadarıyla şikayetçi olan çok. Güveni bir kenara bıraktım, destekleri ve hizmetleri oldukça yavaş. Konim denen site 1 haftadır hesabı doğrulayamadı. Herhangi bir açıklama da yapmıyorlar. BTCTurk'te ocağın bilmem kaçına kadar hiçbir işlem yapılamayacağında dair bir duyuru vardı.
Şu konuyu okuduktan sonra Koineks'e de güvenim kalmadı artık. Adamların ofisleri bile belli değilmiş. BTCTurk, Koineks, Koinim'de gördüğüm rezaletlerden sonra şahsen Paribu'ya hiç de bulaşmak istemedim. Yarın bir gün sitelerini kapatsalar, bu adamlar nereye gittiler bile diyemeyeceğiz.
Bildiğiniz veya önereceğiniz hem köklü hem de güven veren yabancı siteler var mıdır? Sizlerin kullanıp da memnun kaldığı yabancı borsaları yazar mısınız? Bunlara ek olarak para yatırma işleminde de olabildiğince az problem yaşayacağımız yabancı bir sitelerin arayışına girdim.
Araştırmalarım sonucunda Bitstamp ve Bitfinex sitelerini tavsiye edenler olmuş. Aramızda bu iki borsayı kullananlar var mıdır? Bunların haricinde kullanıp da deneyimlediğiniz iyi ve kötü yanlarını yazacaklarınız veya önerebileceğiniz yabancı borsalar varsa bu başlık altında belirtebilir misiniz? Bu şekilde birbirimize yardımcı olmuş oluruz diye düşünüyorum.