Merhaba arkdaşlar,
Çok fazla xml arıyan arkadaşlar var bilmeniz gereken bazı şeyler var benim bu süreçte yaşadıklarımı sizlerle paylaşmak istiyorum.
İlk etapta bilginiz olsun giyim işine giren arkadaşların bilmesi gereken bi olay var xmller hepsi ücretli ücretsiz olanı bulamasınız.Bununla ilgili cok araştırdım hata e-ticaret script satan firmalardan bile ricada bulundum sonuç hüsran.Hadi diyelim ki dediniz para verip xml alıcam xml bayilerin cogu büyük firmalar ben bizzat aldım panelime giriyorum bakıyorum gün sonunda bi dünya stokta yok yazısı cıkıyor adamlar hızlı bir şekilde tüketiyolar sizinde aynı şekilde hızlı olmanız lazım.
Ayrıca xml alırkende cok cok sorunlar var mesala adamlar size xmli veriyor %25 ve adam size diyor sizemi gönderelim yoksa direk sizin müşterinize mi?Direk sizin müşterinize derseniz adamlar kestikleri faturanın üzerinde kendi firmaları ve adresleri var bu yöntemi kabul ederseniz müşterinizi ikinci kez görmeme ihtimaliniz yüksek..
Tesettür dışında kadın giyim xml bayiliği veren cok nadir.Piyasada tesettüre bi yoğunlaşma var son 2 yıldır.Zaten her gün yeni cıkan siteleri bizzat kendim takip ediyorum aşırı derece tesettür sayfaları var sanırım o piyasada çöktü çökücek durumda.
Xml firmalarının icinde hava parası isteyenlerde cok fazla mesala gecen çanta xmli veren bi firmayla konustum adam 500tl istiyor....Adama sordum bu 500tl benim bakiyem mi dedi yok dedi sizin ürünlerinizi paketliyip gönderme masrafı...Adamların ürününü satıcaksınız adamların cebine para koyucaksınız adamlar hava parası istiyor böle firmalarada güvenmeyin balık baştan kokar adam..
Başka bi firmayı daha aradım xml diye tüm telefonlarını aradım ulaşamadım dedim herhalde yarın öbürgün xml alsam ulaşamasam ben ve benim müşterim mağdur kalıcak...Direk iletişime gecebileceğiniz xml firması olmasını özenle seçin.
Bunun dışında xml firmaları n11 hepsiburada gittigidiyor gibi firmalarda ürünlerinin satışını yapmamanızı söyliyebilirler bilginiz olsun.Bunada dikkat edin!
Bu işten kazana bileceğiniz tek bir yöntem var %25 oranında kar marjı veriliyorsa sizde buna %20 ekliyip bunu %45le satıcaksınız tabi bu şekildede müşteri korkar.
Sorularınız varsa sorun burdan size dönüş sağlarım