Maliye bakanlığının iletişim numarasını al ve şikayet et. Şöyle de yapabilirsin; başka bir numaradan arayıp durumu izah et ve de ki; kız arkadaşıma böyle böyle ürün sattınız ve fatura göndermediniz, fiş kesmediniz de. Para iadesi ya da doğru ürünü gönderdiğiniz taktirde sizi şikayet etmeyeceğim de. Bir yerleri tutuşacaktır sen bunu söylediğinde.
2. yöntem: Sen bunu dediğinde ürün göndermedik biz size gibi birşey söyleyip atlatabilirler. İspatlayamazsınız derler. Tekrardan bir sipariş verirsiniz fatura göndermediğinden eminseniz hangi kargoya ürünü gönderiyorlarsa kargoya telefonuna video çekerek gir. x firmadan instagram üzerinden sipariş verdim şuan kargodan ürünü almaya gidiyorum. Ürünü açarsın videoya çekerek. Fatura çıkmadığını o şekilde ispatlarsın. Onu da götürüp gerekli yerlere verirsin. Bu daha garanti. Hangisini yaparsan sana kalmış güzel kardeşim.
Kısaca fatura göndermeden fiş kesmeden yapılan işlemlerde adamı öttürürler..
Kargoyu bizzat ben aldıgımdan herseyin resmini cektim, ÖZellikle kargoyu şirket adresime istedim oraya giriş cıkıslar hep bellidir
Üründe fatura yok Gelen kargoun tüm şekli şemali ben kayıt aldım .
Tesekkür ederim cevaplarınız için +r10 da verdim ki bu benim için önemli bir konu artık, 114 TL değil derdim ama böyle sehtekarlara birilerinin dur demesi lazım.