Hata vermeyi açtım. Front End tarafında herhangi bir sorun görünmüyor bende. Admin panelini kontrol ettiğim zaman aşağıda ki mesajı görüyorum. Çok eskiden kurulup kaldırılmış bir eklenti Seo Smart Links yanlış hatırlamıyorsam. Plugin e ait seo-automatic-links/seo-links.php böyle bir directory ve dosya yok şu an.
misc.php dosyasında bahsedilen 1114 nolu satırda ki içeriğide kopyaladım.
header( sprintf( 'Referrer-Policy: %s', $policy ) );

The same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; SEOLinks has a deprecated constructor in /home/xxxxx/public_html/wp-content/plugins/seo-automatic-links/seo-links.php on line 13
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/xxxxx/public_html/wp-content/plugins/seo-automatic-links/seo-links.php:13) in /home/xxxxx/public_html/wp-admin/includes/misc.php on line 1114

Eklenti listesi aşağıda ki gibidir.
Accelerated Mobile Pages
Akismet Anti-Spam
Contact Form 7
Duplicator Sadece yedek için kullanılıyor. Diğer zamanlar deaktif.
Duplicate Post Sadece benzer yazılar hazırlanacağı zaman kullanılıyor. Diğer zamanlar deaktif.
Glue for Yoast SEO & AMP
Google XML Sitemap for Images
Google XML Sitemap for Mobile
Google XML Sitemaps
NextScripts: SNAP Pro Upgrade Helper
NextScripts: Social Networks Auto-Poster
WP Smush
WP Speed of Light
Yoast SEO

IDanisman adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hata vermeyi açtım. Front End tarafında herhangi bir sorun görünmüyor bende. Admin panelini kontrol ettiğim zaman aşağıda ki mesajı görüyorum. Çok eskiden kurulup kaldırılmış bir eklenti Seo Smart Links yanlış hatırlamıyorsam. Plugin e ait seo-automatic-links/seo-links.php böyle bir directory ve dosya yok şu an.
misc.php dosyasında bahsedilen 1114 nolu satırda ki içeriğide kopyaladım.
header( sprintf( 'Referrer-Policy: %s', $policy ) );

The same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; SEOLinks has a deprecated constructor in /home/xxxxx/public_html/wp-content/plugins/seo-automatic-links/seo-links.php on line 13
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/xxxxx/public_html/wp-content/plugins/seo-automatic-links/seo-links.php:13) in /home/xxxxx/public_html/wp-admin/includes/misc.php on line 1114

Eklenti listesi aşağıda ki gibidir.
Accelerated Mobile Pages
Akismet Anti-Spam
Contact Form 7
Duplicator Sadece yedek için kullanılıyor. Diğer zamanlar deaktif.
Duplicate Post Sadece benzer yazılar hazırlanacağı zaman kullanılıyor. Diğer zamanlar deaktif.
Glue for Yoast SEO & AMP
Google XML Sitemap for Images
Google XML Sitemap for Mobile
Google XML Sitemaps
NextScripts: SNAP Pro Upgrade Helper
NextScripts: Social Networks Auto-Poster
WP Smush
WP Speed of Light
Yoast SEO
Tema betheme. Yazmayı unutmuşum.