Güzel paylaşım elinize sağlık hocam.
Link halen aktif hocam ilk tıklamada reklam açıyor site ikinci tıklamada dosya iniyor
Teşekkürler kaliteli bir çalışma elinize sağlık.
tşkler güzel bir paylasım olmuıs
sağol hocam,güzel birşeye benziyor.
Lisanslı bir şekilde satılan sadece tasarımıyla cafcaflaştırılmış spinner chief in yaptığını yapan benim uygulamam siz r10 üyelerine ücretsiz dağıtımı devam ediyor.
yakında güncelleştirip sizlere daha kaliteli bir metodla makale özgünleştiriciyi sunmaya devam edecem her şey para değil.. kiminin duası...
Linkte sorun var. İndirilmiyor.
İndirdim ancak hiç bir şekilde değiştirmedi hocam
Emeğe saygı elinize sağlık hocam
Yeraltından yazıyor
Program içinde liste varmı?
Deneyeceğim bakalım, teşekkürler.
Dosyayı indirmeye çalıştığımda avastın sorun algılaması normal mi?
hocam tek eksik noktam bu ücret karşılığı sattığım yazılımlarımda da bu sorun var 3. parti yazılım oldukları için sorun algılıyorlar bazı antivirüsler. sadece lisanslı olmadıkları için bu sorun var
dosya bulunamadı hatası veriyor
Dosya bulunamadı diyor hocam.
Dosya bulunamaı hatası alıyoruz hocam.
elinde olanlar yada program sahibi olan arkadaş indirmemiz konusunda yardım edebilirmi?
Müsait olduğumda güncelleyip sizinle tekrar paylaşacağım bir süre sonra donma sorunu yaptığını farkettim bu kadar işinize yarayacağını düşünmemiştim biraz daha geliştirip atarım arkadaşlar kusura bakmayın geç oldu biraz
Yazılım güncellendi bilginize sunuyorum. Bu yazılımı kullanarak her gün yaptığınız şeyleri bir süre sonra birkaç tıklamayla halledebileceğiniz rutin işlere dönüştürebilirsiniz. Böylelikle hem sitenizi güncel tutabilir hem de spam sorununa çözüm bulabilmiş olacaksınız tekrar hatırlatmak istedim iyi çalışmalar.
Soru ve önerilerinizi alabilirm.
Kelimeleri neden bir server'dan çekmiyor sorularına cevabım.. Hem herkes özgün kelimelerini kendi cümlelerini oluşturabilsin diye hem de server maliyetli bir iştir eğer herkes aylık 5 tl ücret ödemeyi kabul ederse server'a bağlarım.