Şimdi bir analiz yapacağım ve bunu kaide almanızda fayda var arkadaşlar. Bu gibi olaylarda işlem hacmi düşerse kaçmakta fayda var. Arkadaşın dediği gibi o kadar mevlanın düşmesi hayri alamet değil. Demek ki büyük oynayan baronlar veya şirketler ufaktan valizleri topladı! 1 btc 70k dan bahsediyoruz bir günde 20k kaybedince ister istemez eliniz tuşa gidecek ve sat emri vereceksiniz buna kalp malp dayanmaz. Bu nedenle tüm yatırımcılar ; bitcoin yatırım aracı değildir, yükselen bir hisseye ne zaman ki küçük yatırımcılar girerse işte düşüş o zaman başlar ve bunu seven ayı mıdır boğa mıdır artık ne halt ise tepeden çakarlar. Öye üç kuruşa beş köfte yok aldım hemen 100 k olsun diye bir dünya da yok. Medyayı takip edin özellikle dış basını ; bitcoin 100 bin dolar olacak, uçacak lafları geçen hafta yapıldı ne oldu? olan yine ali veliye oldu. Elinde net 10k üstü zarar oldu.
Şuanda btc yükselebilir ama zararınız çok değil ise son kararı siz verin arkadaşlar. Bu arada JP Morgan, Goldman Sachs gibi şirketlere itibar etmeyin onlar kasa ve kasa da tabi ki de coin bulunduracaklar ki millette alsın ve tepeden çaksın.
Alıntı:
Yani bir şeyin fiyatı artınca talep azalması gerekirken, talep artıyor. Burada tavuk mu yumurtadan çıkar, yoksa yumurta mı tavuktan çıkar sorusu gündeme gelebilir. Yani talep arttığı için mi fiyat artıyor, yoksa fiyat arttığı için mi talep artıyor. Aslında bir kısırdöngü vardır, ilk başta talep arttığı için fiyat artmıştır ama ikinci evreden itibaren fiyat arttıkça böyle bir getiriden mahrum kaldım, komşum zengin oldu diyenler, alım yapmak için beyinlerinde kendilerini ikna etmeye başladığı anda, artık fiyat arttığı için talebin arttığı dönem başlamıştır.
Katılıyorum hocam düşüncelerine, bana göre bitcoin artık amacından saptı, bir yatırım aracı olarak görmüyorum, piyasaya çok büyük tutarda kara para girip belli zamanlarda çok büyük çıkışlar yapılınca bu şekilde iniş çıkışlar yaşanıyor, bu şekilde iniş çıkışlara adapte olamayan yatırımcılar çok büyük zarar ediyor, borsa hakkında tecrübesi olmayanların bu işe yatırım yapmamasını öneriyorum.
Paranın yüzü sıcaktır beni dinlemeyen yatırım yapan çok olacaktır kendileri bilir. Bana göre şuan eğer illa ben coin'e yatırım yapacağım diyenler altcoinlere yatırım yapmalı, yatırımı yapıp bırakmalı, ilerde değerlenirse çok büyük kazanabilirler.