Çiftlikbank savunan adamlar bitcoin için balon diyor ona yanıyorum
Neyse bitcoin balon değil sadece son sıralar bilinçsiz insanların haberlerden etkilenip satın almasıyla alakalı yükseldi.
Ha ne olur bitcoin pik noktasında düşüşe geçer ama o balon patlamaz çok beklemeden düşmüşken alın bakalım patlıyor mu yoksa parlıyor mu
Ayrıca bitcoin trenini kaçıranlar altcoin piyasasına odaklansın güzel projeler var 2-3 düzgün projeye ico yapılırken veya yeni çıktığında girin en kötü karınızı alıp çıkın veya uzun süre bekletin.
Bitcoin 15.000 tl iken 4 adet almıştım 60k olunca sattım.
Giriş: 15.000x4= 60.000 TL
Çıkış: 60.000x4= 240.000 TL
Ben bu balondan ortalama 2 ay içerisinde 180k tl kazandım sadece bilinçsiz olmayacaksın tepe noktasında girip battım demeyeceksin.
Şimdi trend altcoinler günlük trade yaparak kazanan usta arkadaşlar var hadi onu yapamıyorsun anlarım 3-5 proje seçip uzun vadeli yatır 1 sene sonra en az x5 yaparsın.
Birde blockchain altyapısını ve geleceğin interneti olabileceğini öğrenseniz sadece bitcoin'i sayıklamazsınız.
Özellikle bitcoin trenini kaçıran arkadaşlara sesleniyorum (küçük yatırımcılar vs.) altcoin nedir ne değildir araştırıp projesine güvendiğiniz kripto paralara uzun vadeli yatırım yapabilirsiniz.
Tabiki yatırım tavsiyesi değildir