Bitcoin bana kalırsa da ileri ki 10 yılda ciddi darbe alacaktır. Bu konu da size katılıyorum neden derseniz çıkış amacından sapmaya başladı. Ya çıkış amacına geri dönecek hamleler gelecek ya da her şey gibi ayak uyduramazsa yok olacaktır. Ama şu bir gerçek ki 4 5 yıl içerisinde BTC muhteşem bir çağ yaşayacaktır. BTC 10 yılda biter dedik ama bu Blockchain olsun veya başka yeni ortaya çıkacak çözüm odaklı algoritmalara dayalı sistemler Bitcoin yerini alabilir ve çok daha büyük bir hacime ulaşabilir.
Devir teknoloji devri kesinlikle katılıyorum. Bir yazılım müh. öğrencisi olarak kripto ve blockchain gibi algoritma sistemlerine de çok meraklıyım ancak körü körüne btc savunulmaz. Benim de btc yatırımım var ve arkadaşlara tek tavsiyem lütfen borçla vs. bu işlere girmeyiniz. Koyacağınız parayı çöpe atıyor gibi koyabiliyorsanız giriniz. Ben bitcoin sistemi ile para göndereceğim ama 20 euro ücret kesiyor? Banka daha az kesiyor neden bitcoin tercih edeyim ki? Banka 5 dakika da bitcoin 1 günü aşkın sürede transfer edilebiliyor. Bunlara yeni bir yapı ile cevap verilmesi gerekiyor.