kbasali adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bir fon yöneticisinin BTC veya kripto parabirimlerine bu kadar uzak olması sanırımı herşeyi özetliyor.
Yazımı şimdi okuyunca fazla abartmışım veya yanlış anlaşılmışım.Fon yöneticisi demek milyararca dolarda olabilir 300,500 bin demekte olabilir.Şu an evet kendi paramda dahil 2,3 yakınımın parasını yönetiyorum. borsada.Teknik bilgilere göre işlmeler yapıyorum.Grafikleri onlarca ayrı indikatörle inceleyip para yatırıyorum.risklere göre para dağıyorum.devamlı pc başında günde 50 bin tl 200 bin tl al sat yapıyorum.bazende günnlük kredi kullanıyorum..
O yyüzden bu konuyu açtım.bitcoini çogunuz son 2 ayda ve haberlerde duydunuz.Ben sadece bu işe ekranımda real time alım satım içim ayda 200 dolar veriyorum ve bunu yıllardır yapıyorum.
Bitcoinde bizde bir hareket bekliyorduk ama yğzde on gibi.yüzde 4 bin yaptı bir anda.Gerçi elimde olsa 4 k dolardan 5 k ya çıktımı hemen sataraaaadım.20 k gördümüm gördü ama kim aldı sattı sattı (.sadece kendileri

Aypi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu söylediğiniz geleceği öngörmek gibi birşey ama sizinle aynı fikirde olamayacağım. İllegal paranın aklandığı illegal işlerin yürütüldüğü bir para birimi kolay kolay o seviyeye gelmez.
İllegal para olan bitcoin Tüm düm dünya bankalarınca sakıncalı göründü.isterseniz araştırın.yakında yasaklı para birimi olucak.