Başlıkta sıfır ayarında yazısı lafın gelişi değil, gerçekten de öyle. Geçen yıl Ankara'da çalışırken almıştım en fazla 2 ay haftada toplasan 10 saat falan kullanmışımdır. Elimde zaten 3 tane laptop olduğu için bunu satışa çıkardım. Garantisini hatırlamıyorum, belki bitmiştir belki de en fazla 2 3 ay kalmıştır. Eğer Teknosa'da çalışan bir arkadaş yardımcı olursa seri numarasını gönderebilirim bize garanti durumunu söyler. Ürünün hepsiburada linki aşağıda. Özelliklerine oradan da bakabilirsiniz.

Alıntı
  • İşlemci Intel® Celeron® Dual-Core N3050 işlemci
  • İşletim Sistemi Windows 10 Home
  • Bellek DDR3L 1066 MHz SDRAM, maks. 4 G, OnBoard Memory GB
  • Ekran 11.6" 16:9 WXGA (1366 x 768) LED Arkadan Aydınlatma
  • Grafik Integrated Intel® Tümleşik Intel ® HD Grafik Kartı
  • Depolama - 32GB eMMC
    - 64GB eMMC
    - 128GB SSD
  • Kart Okuyucu Kart okuyucu (Micro SD Micro SDXC Micro SDHC)
  • Kamera VGA Web Kamera
  • Network Bütünleşik 802.11 ac
  • Arayüz 1 x COMBO ses
    1 x USB 3.0 portu
    1 x USB 2.0 portu
    1 x USB-C Gen 1 (up to 5 Gbps)
    1 x Micro HDMI
  • Ses Bütünleşik hoparlörler ve mikrofon
    ASUS SonicMaster Technology
  • Pil 38 Whrs Polimer Batarya
  • Güç Adaptörü Çıkış :
    19 Volt adaptör (1.75 Amper), 33 W
    Giriş :
    100 -240 V AC, 50/60 Hz evrensel
  • Boyutlar 297 x 201.3 x 18.45 cm (E x B x Y)
  • Ağırlık 1.2 kg (batarya dahil)
  • Güvenlik TPM (Trusted Platform Module)
  • Sertifikalar UL, MIC, CE Marking Compliance, FCC Compliance, BSMI, Australia C-TICK / NZ A-Tick Compliance, CCC, GOST-R, CB, Energy star, IDA, Erp 2013, RoHS, JATE
Not: Bataryası cidden iyi gidiyor, enerji sıkıntısı yaşayanlar için çok kullanışlı olabilir. Ürün Dokunmatik ve 360 derece katlanan cinstendir.
Hepsiburada linki
http://www.hepsiburada.com/asus-tp20...ar-pm-bd601962
Asus'un kendi sitesindeki tanıtımı
https://www.asus.com/tr/2-in-1-PCs/A..._Flip_TP200SA/
Ücret 700 lira istiyorum. Trade sayısı benden fazla olana önce ürünü gönderip, parayı ürün eline ulaşınca alabilirim. Benden az olanlar ise önce ödeme sonra kargo şeklinde yaparız. Bu arada yaklaşık 10 yıldır forumdayım, hem beni tanıyanlar var hem de benim tanıdıklarım var. Vakit çalacak bahane üretecek arkadaşlar uzak durursa sevinirim. Alan arkadaş şimdiden hayrını görsün.

Alacağını söyleyen arkadaş sözünden caydı. Satış tekrardan aktif ve acildir. Pazarlık payı bulunur.