Mantaliteniz yanlış kardeşim, TR lokasyon olayını atın çöpe gitsin. diyerek zaten kötülüyorsun otomatikman.
selametin için haddini aşma kardeşim ! diyerek tehtitmi ediyorsun beni. Açık adresim sitemde yazıyor her daim beklerim seni yada mahkeme kağıdını önceki konudada herkesi dava ediyordun ya
post sayımı arttırmak içinde bir derdim yok yazdığım konular bellidir benim .ç) özellikle Beleşçilerin konu ve mesajlarına dönerim.
Bak kardeşim Dışarıdan al satla ne bu sektör kalkınır nede ülke senin dediğin şekilde. Ben yatırım yapmışım. Kendimi büyütmediğim sürece ovh gibi firmalar fransa gibi ülkeler kalkınır sen türk yada türkiye düşmanımısın anlamadın türk firmalar kalkınmasın büyümesin ülkeye döviz girmesin.
Benim gibi firmaların büyümesi demek ovh gibi firmalarla yarışmak demek ucuza vermek demek sürümden kazanmak demek. Bir firma olduğu yerde sayar büyüyemesse ovh gibi olamaz sürümden kazanamaz ovh nin binlerce makinası var bizimse 100 lerce kimin türkiyede ovh kadar makinası var sürümden kazanabilicek yada türkiyede 1 mb hattın fiyatı ile ovh de 30-40 mb belkide fazla hat alıyorsunuz nerede ise.
Sonuç olarak bizler gibi firmalar sektöre yeni giren firmalar yatırım yaptıysa büyümek için kar edecek büyüyecek ve ovh gibi ucuza makina verebilicek Ama sizin gibi beleşten bile ucuza arayanlar olduğu sürecede bu sektör büyümez. Büyüyemez.
Bir kaç farklı konuda ve bu konuda bana "beleşci" dediğin için,
Sana lütfen diyerek, ricada bulunarak "Selametin için haddini aşma" dedim ve sözümün arkasındayım.
Bunu tehtit olarak algılıyor olman, bana hakaret ettiğinin bilincinde olmandan dolayıdır.
Bu bilinçle beraber "açık adresim belli beklerim" diyorsun.
Kardeşim, yine rica ediyorum, lütfen diyorum bana hakaret etme ! tahrik etme ! Macera Arama !
Hayır, atlayıp gelecem yanına ondan sonra karşımda el pençe divan durup
"vay abim hoşgelmişsin ne içersin ne yemek söyleyim, kusura bakma abi" deyip zırvalayacan
Onun için macera arama kardeş. Burası klavye delikanlılığı yapılacak yer değil, Adama etek giydirir youtube ye video yükleyiverirler.
Neyse konuya dönüyorum.
Madem profesyonel iş yapmaya çalışıyorsun.
herşey den önce kişiliğini geliştir. kimseye hakaret etme hakkının olmadını bil. herşeyden önce haddini bil.
akabinde siteni geliştir
https://eksenbilisim.net.tr/ adresli sitenin mobil uyumu bile yok.
Ayrıca sen kim OVH DC ile yarışmak kim .

Benim bankada 3 milyon nakitim faizde duruyor ben tutupda DC kuracam diye niyetlenmiyorum, Benim gibi nice nakit meblası ve benden kat kat üstün bilgisi olanlar var onlarda girişmiyor bu DC olayına da.
Sen mi mobil uyumu bile olmayan web sitenle OVH ye rakip olacan

Seni gördükçe "oğlum bak git" videosu geliyor aklıma aynen ordaki velet gibisin.
Ayrıca Örnek olarak
Lokasyon : Hetzner
İşlemci : Intel® Core i7-7700 Quad-Core 4 x 3,60 GHZ = 14,4 GHZ
Ram : 64 GB DDR4
Disk : 2 x 240 GB SATA 6 Gb/s SSD
Hat : 1 Gbit Port / 1 GBit/s Garanti
Trafik : 30 TB
İp : 6 Adet
Ddos Koruma : Var
Yedekleme : 100 GB Ücretsiz Alan
Bu Sunucu 39 Euro Yani 175 TL
Bizler bunu almakla beleşçi sayılmayız.
Bu sunucuyu ve hizmeti ucuza almış da sayılmayız çünkü piyasası ve ederi bu zaten. Ederine aldık alırınız da.
Ama siz bu 175 liralık sunucuyu 1000 tl ye satmaya çalışıp, satamayınca gelip burada ağlarsınız
Vallahi çocuk gibisiniz, bilinçli müşteriye beleşçi diyorsunuz,
napsın müşteride sizin aklınıza uyup size "kazıkçı" mı desin
Hadi bi dağılın allah aşkına.