torino7 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yakin bi arkadasimdan yola cikarak soyluyorum:

Iddaa ile basladiniz olmadi, kazanan hep kasaydi. Altin dolara el attiniz umdugunuzu bulamadiniz. Forex forex dediniz hayal kirikligi yasadiniz. Simdi bitcoin den medet umuyorsunuz sonuc yine zarara gireceksiniz. Boyle seyler kulaktan kulaga yayiliyor insanin gozleri aciliyor, parliyor, gencler hele buyuk heves ediyor bu tarz borsa seylerine. Ama gercekleri kabul etmenin simdi tam zamani arkadaslar : kolay yoldan para kazanmanin sonucu her zaman husran olmustur.
Yatirim tavsiyesi degildir (.d)
-dini amacli yazilmamistir.
-coin buyuk zaman kaybidir
Bu tarz söylemlere bir türlü anlam veremiyorum... Bu kadar dar açıdan bakılır mı? bitcoin 4 ay önce 15 bin TL idi. Yani sözgelimi 4 ay önce de bu söylemler varken insanlar yatırım yaptılar ve şuan kazanan çok insan var. Roket bilimi de değil ancak "kolay" neye göre kime göre "kolay"? Ya yıllarca parçası olduğumuz sistem bir aldatmacaysa? Ya gerçekten asıl parayı sizin kolay diye tabir ettiğiniz yoldan aklını biraz kullananlar ve çıkan fırsatları değerlendirenler kazanıyorsa? ÇiftlikBanktan bile aylık 4-5 Bin TL gelir elde eden bu yoldan araba alan tanıdıklarım var ki ben bu sisteme en başından beri karşıydım. Bence fikir ve tecrübe sahibi olmadan lütfen bu tarz söylemlerde bulunmayalım, ülkemizin en büyük sorunu da bu zaten...
Bu yazıyı da bugün BTC 25bin dolara çıksaydı yazmayacaktınız ama 25 bin dolara çıkacağı zaman ben burdayım o zaman alıntı yaparsınız yazımı.