teriyaki adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Allah ben isteseydim seni melekleri yarattığım gibi ve sana verdiğim görevin dışına çıkamayacak şekilde yaratırdım diyor.
devamında ise; O, akıl ve iradelerini iman tarafına kullananlara iman nasib eder. Fakat akıllarını çalıştırmayanlara ise şeytanı musallat eder, o pislikte bırakır.
Allah diyor ki ben sana akıl verdim düşünüp tutasın diye Kur-an'dan öğütler verdim. Sen uyarnama rağmen aklını kullanmadın suçun bu "seni cezalandıracağım" diyor.
Yazdığını okumadan mı pasteledin arkadaşım, neyi soruyorsun ?
Burasının webmaster forumu olduğu kurulduğu günden beri biliniyor zaten, çoğunluğu müslüman olan bir ülkenin forumunda yapılan ticarette haram varsa bende o ticareti yapıyorsam,
Müslüman, Müslüman'ı uyarır kardeşlerim. Beni böyle konularda uyarabilirsiniz arkadaşlar. Forumda alınacak kararlara saygı duyarız o tür bir durumda lütfen pm ile uyarın.
Yazdığımı okumadan pastelemedim. Daha önce okumuş olduğum 2 ayetten ilgili kısımları pasteledim. Ben 30 yaşındayım ve 12 yıldır da okuyorum. Hiçbir şeye körü körüne bilmeden/öğrenmeden inanmıyorum. Okuduğumu anlıyor ve sorguluyorum. Çoğu kişi gibi okumadan "ben müslümanım" demiyorum. Zaten müslümanım demiyorum da böyle söyleyenlerin olduğunu genelleme yaparak söylüyorum. Bu konuyu daha fazla uzatmak istemiyorum çoğunluğu müslüman olan bi webmaster forumunda olduğumuz için.. Ama sizden istenileni lütfen yapın ve ilk ayeti Oku! olan Kuran-ı Kerim'i okuyun.