adwords uzmanı değilim hatta çok kısa süredir adwords ile tecrübem var ama mantıken düşünerek rahatlıkla ve neredeyse emin olarak söyleyebilirim ki sorduğunuz şey kesinlikle mümkün. Yani kısmen zarara uğrayabilir hatta büs bütün zarar edebilirsiniz. Doğru hedeflemeler ve reklam kampanyaları ile yapılmayan bir adwords kampanyası hatta külliyen zarar olacaktır.
Bu yazdiğini şu an yaşiyorum 2 app için 500 tl reklam verdim ama getriis 30 kuruş 20 kuruş bakalim ne olacak
Ayrıca ilgili uygulamanızın de ne kadar sevileceği ve tutacağı da sonuçları doğrudan etkileyecektir. Çok kötü ve yanlış bir kampanyaya rağmen, az buçuk da olsa tanıtımını yapabildiğiniz uygulama çok sevilirse, çok indirilir, indirildiği cihazlardan silinmezse, çok etkileşim alırsa süreç içerisinde doğal yollarla yayılacak, google playde organik olarak da yükselecektir ancak sadece adwordse dayalı olarak kar etmek derseniz, tamamen yapacağınız kampanyaların başarısına bağlı
.
Bu yazdığını da yaşadım çok şukur 50 liralik reklamla aylık maaş alacak şekilde yükseldi uygulamam
Bu yorumun ustune bir şey söylenmezii