Şimdi adam Din Bekçiliği yapıyorsa sende Dinsizlik Bekçiliği mi yapıyorsun? Söylediğin şey buraya çıkıyor.
Bende senin herşeye bıkmandan bıktım. Sana mı düştü herşeyden usanmak? Bıktım usanmalarından, bıkmalarından.
Bak şimdi güzel kardeşim ben bir kaç yıl önce otizmli bir kaç çocuk ile ilgilenmiştim onlara bir şey anlatırken çok sade bir şekilde anlatıyorduk şimdi aynı şekilde sana sade sade anlatacağım çünkü yukarıda yazdığımdan çıkardığın sonuç " DİNSİZLİK BEKCİLİĞİ " yapmam yada " DİNSİZ " olduğum sonucu olduğuna göre bayağı bir yanlış anlamışsın olayı.
Ben kimseye dinsiz olun yada gidin kumar oynayın demiyorum yada idda oynayın ben hayatımda 1 defa bile idda oynamadım idda nasıl oynanır bunu dahi bilmem benim dediğim bu forumda bunla ilgili bir kategori var ise gidip orada " İDDA OYNAMAYIN " demeyin ben diyorum ki dininiz sizde kalsın tıpkı benim gelip size " DİNSİZ OLUN İDDA OYNAYIN KUMAR OYNAMAYIN " demiyor isem sizde bunu demeyin bu iki dediğim şey arasında fark yok lütfen bunu kavra ben kimseye bir şey yapın demiyorum sadece diyorum ki herkes özet olarak işine baksın.
Bu forumun admini dahi kripto paralarda konu açıyor ise yani bu foruma bunu dahil etmişler ise gelip kimse o kategoriyi kullandı diye hor görülüp yorum yapılamaz yada itham edilemez.

he vallamı? ne anlatmak istedin PHP nin fayda ve zararlarınımı? Allahım ya, demişsin ya ne konu açılsa haram diyosunuz diye? başka bişey anlatmak istememişsin ilk mesajında? Ona cevaben, açarsan haram konular benim görevim uyarmak. "Asıl sen kıvırmaya çalışıyorsan tartışmaya girecek değilim" diyeceğim de, Ben senin gözünde malum yobaz bir müslümanım. Bu yüzden de dilimi tutamıyorum işte. Birazdan konu kilitlenir zaten kilitlenene kadar devam.
Kilitlenmesi gereken bir konu olduğunu düşünmüyorum buna yöneticiler karar verir ve seninle muhatap olmayacağım dediğim gibi tartışmak için bir konu açmadım ben ben fikrimi belirttim ve sadece ben değil bir çok üye de bu durumdan şikayetçi ben bunu belirttim gerekeni adminler yapacaktır zaten belki bir yaptırım olmaz bir şeyler değişmez ki değişmeyecekte biliyorum ama hiç yoktan fikrimi söyleye bilecek bir hür iradeye sahibim kendi düşüncelerim var başkalarından edinmiş fikirlerim değil
KENDİ FİKİRLERİM