bir borsada 200 dolar param var 2-3 yıldır orada duruyor, bu parayı ne katlayabildim ne arttırabilirdim ne zaman alsam btc düşüyor. o yüzden btc'ye yatırım yapmanın ne kadar riski olduğunu diğer arkadaşlarda görsün diye yazıyorum sadece 200$ ile bile yaptığım tüm hamleler olumsuz bunu yüksek parayla yapanlar ve aynısını yaşayanlar gece uykusu kaçar o yüzden sizi zora sokacak parayı sakın btc'ye sokmayın .
hocam olmuyorsa siz de zorlamayın. 3 yılda o kadar dalgalanmada parayı katlayamadıysanız bir iki video inceleme ne bileyim makale falan okuyun. bu işten günlük 100 lira kazananlarda var 1000 lira ve üzeri kazanan da. Tabi ki söylediğiniz şu kısıma katılıyorum insan kendisini zora sokacak kadar borsaya girmemeli. Fakat risk yoksa kolay para yok. Para kenarda durursa da çabuk biteceğine göre basit bir matematikle öyle de yok böyle de yok diyerek 100 200 girilmeli bence.
Geleceğin teknolojisi artık bu ve bunun gibi durumlar olacak. Çağı yakalamak zorundayız. Biz yakalamazsak çocuklarımıza anlatamayacağız.
Nasıl babamız bilgisayar bilmiyorken biz o icq senin bu icq benim diye ciriti atarken şimdi 2 yaşındaki çocuk instagramda beğeni yapıyor.
Devir değişiyor. Dini inancım olarak evrim diye birşey olduğuna inansaydım bu paranın evrimi derdim.