Guncelleme.#
Alt yapi basvuru dilekcesini yaklasik 2.5 ay once gorevliye verdigimden bu yana biz size en yakin zamanda donecegiz demesinden sonra hic bir sekilde donen olmadi. İnsan bir arar beyfendi dilekceniz isleme alindi yakin bi zamanda sizle tekrar irtibata gecicez der ama yol kagidi verdigimizle.kaldik. 6 dairelik apartmanda oturan herkes imza vererek talepte bulunduk donus yok. Bu surecte 4 5 defa aradim sordum haberleri yokmus casina tatmin edici cevaplar alamafim. 3 4 sefer twitterden ttdestege yazdim john pola yazdim ordan aradikarinda konuyla ilgilendiklerini donus yapacagiz denilip donus yapilmadi.
Binamin bitisigindeki direkten int vermezler 3 metre bile yok aramizda. Ki bu direkten 7 sene int kullanmama ramen baglamazlar.
Allahtan wifi telekom diye corluda bir firma ile gorustum sagolsunlar 1 aydir onlardan hizmet aliyorum 15 km mesafeden vericiler ile cok iyi bir down up. Hizmeti verioyorlar. Tt alt yapi hizmetleri cok berbat o kadar reklam yapar 1 saatliik isi yapamaz. 2018 yilinda alt yapi sikintisi cekiyoruz hala.
kaç tl ödüyorsunuz hocam ttnet daha çok beklersiniz
kaç mbit down upload alıyorsunuz ?