Merhaba
Site adresi : pm
Sitenin açılış tarihi: Ocak 2016
Kategori, sitenin içeriği nedir: Yapı, İnşaat Sektörel haber
Ziyaretçi kaynağı: google
Domainin yaşı ve Pagerank değeri: 2
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: tüm içerik
Hosting dahil midir: hayır - 1 hafta
Banlı olduğu sponsor var mı: yok
Banlı olduğu arama motoru var mı: yok
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: TEBİLİŞİM RİSE
Yazılım lisans sonlanma zamanı: sınırsız
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: yok
siteyi açtığımda yaklaşık 2 yıl önce kalabalık ekiptik. fakat hepimizin farklı işlerinden dolayı pek ilgilenmedik. bu işe ciddi girdim. hatta AnadoluAjansı aboneliğim bile var. makaleler yazdırdım inşaat ürünleri hakkında. buyüzden tema vs masraflardan kaçmadık. ilgi gösteremeyince de hevesimiz kalmadı.
ilgi olmadığı için geliri yok. Mail ile reklam ve tanıtım yazısı teklifi aldım. Hiçbirini kabul etmedim. Şuan hiti 15-20 ama günlük 5-6 içerik eklediğimde hitler de hemen yükselme oluyor. sitedeki firma rehberine hergün yeni firmalar kayıt oluyor onlarıda onaylamadım. panelde duruyor. Sitenin kurumsal bir potansiyeli var. Bayisi olduğumuz bir ısı yalıtım firmasından 2000 tl ye banner reklam yayınladım yaklaşık 3 ay sitede kaldı. fakat ozamanlar (haziran - eylül 2017 ) sitenin hiti 400 - 1 k civarıy geziniyordu. O banner reklamı yayınlandıktan sonra filli boya bölge bayisi ve bir inşaat firması reklam vermek istedi fakat sitede ilgi olmadığı için güncellenmiyor bende rezil olmamak için kabul etmedim.
Haber işi ekip işi. Yada planlı programlı çalışıp ajansa düşen haberleri eklenmesi bile yeterli gelebilir.
sitenin fiyatı 4500 tl. Ajans aboneliği yapı inşaat toki vb sektörel haberler için. (Örneğin 3. havaalanında son durum gibi ) günlük ortalama 40 haber geliyor. eğer ajans aboneliğini düşünmezseniz 500 tl düşebilirim.
site 2 yıldır kesintisiz aktif. sadece ilgi yok. domainde akılda kalıcı güzel domain.
Siteyi satmam için bir aciliyet yok. Sitede kaliteli domain ve içerikler vardır. sitedeki içerikler arasında özgün makale sayısı çok fazla.