@betlive; hocam Msi'ı çok övüyorlar, garanti şartları nasıl, yetkili serviste sorun yaşarmıyım tereddütte kaldım açıkcası, önerdiğiniz siteye bakacağım çok teşekkür ederim.
başıma geleni anlatayım da msi ın krallığını görün.
Hepsiburada'dan msi laptop aldım gaming, sıfır sıkıntı çok güzele üzerine orijinal işletim sistemi de kurdum falan, yurtdışına gittim bir kaç ay sonrasında ve orada klavyeye su döküldü çok az yaklaşık 5-6 harfi çalışmıyordu. Geri dönüşüme az kalmıştı ve gittiğim ülkenin msi servisi garanti kapsamında yaparız fakat yaklaşık 6 hafta içerisinde gelir yeni klavyeniz dedi, o kadar sürem olmadığı için ve acil işlerim olduğu için normal bir yere yaptırmak istedim, öncelikle bir çok sıkıntı çıkarmışlar, çizikler kırıklar klavyeyi batırmışlar. Anakartta ve ekran kartında hasar meydana gelmiş ve yabancı dilim yeterli değildi ben de çok üsteleyemeden geldim Türkiye'ye ve TÜrkiye'nin msi garantisini aradım dedim böyle böyle yolladım cihazı, klavye + üst kasa için fiyat verdiler, anakartı (ekran kartı dahil) garanti kapsamında değiştirebileceklerini, ekranda çizik olduğunu onun da garanti kapsamı altında değişebileceğini söylediler. Toplam masraf anakart dahil olsaydı 1000 usd + kdv olacaktı fakat şuan klavye + üst kasa 350 usd + kdv sanırım fiyatı o civarlara anlaştık. 7 aralıktan beri teknik serviste yedek parçaları bugün gelmiş teste vermişler eğer sorun çıkmazsa yarın kargoya verecekler ödememi yapacağım. eğer cumartesiye buraya yollayabilirler ise size pc yi geri aldıktan sonraki kalite için de mesajımı editleyebilirim ya da tekrardan uplarım.
MSI candır.