gokhans19 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşlar bugün mail geldi ttnet taahhütüm 35 gün sonra bitiyormuş. 8mbps 50gb olan paketim 2 sene önce fiyat değişmeden ikna kampanyasıyla 16bmps 75gb olmuş ve modem hediye edilmişti.
Öncelikle ben aylık 100gb civarı indirme yapıyorum ancak oyun dönemlerinde bu en fazla 200-300gb arası olabiliyor. İndirmeleri gece yapınca 75gb normal kullanımda 1 ay götürüyor. Ttnetten memnunum 6 ayda 1 gün falan internet olmayabiliyor ancak onun dışında ciddi bir sorun yok. Ha belki hız ve kota daha iyi olabilirdi ancak diğer kullanıcılar gibi hergün kesilme hız düşmesi vs. sorunu olmadığı için memnunum.
Türkneti teknoseyir, ekşi, dh gibi yerlerden takip ediyorum ancak ciddi sorun yaşayanlar var. Mesela bakıyorum 3 haftadır internetim yok ve müşteri hizmetlerine ulaşamıyorum diyenler var. Ben ttnette bu tip sorunlar yaşamıyorum. Şimdi bağlatıpta 2 ayda 1 bağlantı sorunu yaşayıp haftalarca onu çözmek için peşinde koşturmak istemiyorum. Belki hız ve kota nispeten düşük olabilir ama en azından yok internet kesildi yok hız yavaş geldi yok günlerdir müşteri hizmetlerine ulaşamıyorum vs. gibi sorunlarım yok. Türknette taahhüt yok ama eğer sorun olurda dayanamayıp iptal ettirirsem ttnette tekrar port bulma, fiyat avantajlarının uçup gitmesi gibi onlarca sorun çıkacak. Zaten türknetin sitesinden sorgulayıncada alt yapı yok diye hata veriyor. Şimdi 1-2 ay internetsiz kalıp birde türknetten olumlu sonuç çıkmayınca ttnete geri dönüp port yok 6 ay bekle birde şu fiyattan alacaksın durumları falan istemiyorum. Azıcık aşım ağrısız başım deyip ttnetle devam etmek istiyorum.
Türknet kullananlarda şuan güncel durum nasıl?
TTNET KABLONET TÜRKNET SÜPERONLINE DSMART hepsini kullandım şuan en iyi performans aldığım türknet oldu kopma yavaşlama tıkanma derdi yok. anlık hız testi...

http://beta.speedtest.net/result/6899194931.png
hiç biri bu hızı veremedi üstelik sözleşme yok akk yok ayrıca Türknete referansla üye olursan 1 ay sana 1 ay bana bedava

https://turk.net/p/MNO48HU51ONL/