Tek kelime ile Süper diyebilirim bulunduğum bölgede alt yapı süper. Sizin orda nasıl bilmem 75 mbps akk yok. Üye olmak isterseniz haber verin arkadaşını getir kampanyasından faydalanalım

İnternetim hiç durduk yere kesilmedi. Bazen hız düşüyor onda da kayıt bırakıyorum en geç 2 günde arayıp düzeltiklerini söylüyorlar bu sorunda nadiren oluyor.
O 75i artık vermiyor.
Hocam ttnet suanda 0.3 0.4 mbit hız alıyorum boyle rezalet birsey gormedim turknet geçmeyi dusunuyorum ben kullanan arkadaşlarım iyi diyor akk yokmuş turknette o yönü işi hızıda iyiymis
Peki santrale gittinizmi? Bende 4 sene önce ilk bağlattığımda benzer hızları alıyordum 3-4 defa santrale gittim öyle böyle düzelttirdim ve 4 senedir canavar gibi.
1 Senedir kullanıyorum 1 kere sorun yaşamadım 35 megabit hız alıyorum adil kullanım.kotası yok ,1000 dakika da telefon görüşmesi ,taahhüt derdi de yok ,çok çok memnunum
Ancak sorun çıkarsa ttnete geri dönmek sıkıntı işte. Port sıkıntısı var, hattın fiyat hız kota avantajıda uçacak.
Bu arada türknetle ilgili okuduklarıma göre sorunsuz kullananlarda sıkıntı yok ancak bir sorun çıkınca muhatap bulunamıyormuş. Geçen biri 3 haftadır internetim yok kimse ilgilenmiyor diyordu.