Devilz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
peki hocam bu dava sanırım amerika'da açılmış Türkiye'ye ulaşma şansı var mıdır ? ulaşırsa nasıl haberim olur ne yapmam gerekir günlerdir uyuyamıyorum huzursuz oldum ..
Dava Amerika'da açıldıysa hiç bir şey olmaz. Amerikan mahkemesi kendi sınırları içindeki adamlara ceza kesebilir.
Olayın Türkiye'ye gelmesi için, büyük bir uluslarası suç olması lazım. Terör, casusluk, çocuk p@@rnosu, insan kaçakçılığı, uyuşturucu kaçakçılığı, sanayi hırsızlık gibi konular değilse Türkiye'ye olayın Türkiye'ye kadar geleceğine ihtimal vermiyorum. Eğer bir suçlama olursa bunu onlar yapmalılar. Yani senin suçu işlediğini ispat etmekle sorumlu olan onlar. Birine bu hırsızdır diyerek kendini savunmasını isteyemezsin. Hırsız olduğuna dair kanıtları göstermen lazım. Bir adama katil diyebilmek için cesedi göstermek yetmez. Şu anda adamların ellerinde senin sorumluluğunda olan siteden suç işlendiği ithamı var. Eğer bu suçu işleyen sitenin dns ayarlarının senin tarafından değiştirildiğini, senin bu suça konu sitelerin admin paneline, ip adresine ve admin portlarına erişiminin olduğunu ispat edebilirlerse ceza alabilirsin. Ama bunları ispat edemezlerse zaten dava bir yere varmaz.