Sizleri tenzih ederim, daha önceleri bir durumdan genelleme yaptım bu konu için, kaba anlaşıldıysam affola. farklı kişi ve kurumların vergi levhalarını kullanıyorlar. iştirak yasak olduğunu bildiğim için, yazım ona endeksliydi aslında. evet hepsi vergi levhalı gösteriyor. ama malesef iştirak ile kullanıyorlar.
bir markanın, 3 farklı domain'deolması kurallara aykırı diye biliyorum. bu şekilde kullanım yoğun. diğer söylediklerinizde mütakıbım.
Teşekkürler.
Rapor edilen konular kurallara dayalı, ve maduriyet olmaması için. Hepimiz biliyoruz ki ne bilişim ibaresi ne vergi levhası maalesef ne dolandırıcılıkları önlüyor ne de kaliteye katkı sağlıyor. Fakat bazı şeylerin engellenmesi için bazı kurallar konuluyor uyumlu olacak şekilde. Fakat bazı kişi ve kurumlar her ne kadar bazı kurallar çerçevesinde olmasa bile yönetim tarafından incelenip izin verilebiliyor. Muhtemelen bu kişilere denk gelmişssinizdir fakat sorun çıkartacak kişilere tolerans gösterilmezken, incelenip özellikle forum sahipleri ve üst yönetimin kararları doğrultusunda tolerans gösteriliyor. Çünkü ciddi anlamda firmalar bu işi yapabileceklerini kanıtlamış oluyorlar.