Merhabalar ; Takip ediyorum uzun zamandan beri, kimseye yazmıyorum kimseyle konuşmuyorum neredeyse, bedava sunucu satışı yapan arkadaşlar var, bedavadan kastım zarar bu 15 yaşındaki çocuğa bile sorsanız olmaz der.
Şimdi bir hesap yapalım
Sunucu enerji bedeli : 40 ile 50 TL arası kullanır
Hat 5000 Mbps 14.500 TL ( 100 Mbit 290 TL ) gelir Hesaplar biraz yuvarlıyorum net yapmaya gerek olmadığı için
network personel vergi kendi alanı varsa alan parası ip adresi vs vs bir ton şey var
Şimdi burada 100 TL sunucu kiralayan lar karmı yapıyorlar hesaplarını benim 100 sunucum var benim 500 sunucum var diye yapmayın yaptığınız işten kar etmeye bakın, Büyümenin tek yolu kar etmekten geçer, yılarıdır ben bu işi yaparım bende ucuz sattım satmadım değil azda olsa kar ettim.
tekrar ediyorum büyümek sunucu sayısı ile olmaz yaptığınız kar ile olur,
Nacizane tavsiyem piyasayı bu kadar ele ayağa düşürmeyelim çok iyi biliyorum bir çoğunuz 3 5 saat uyku ile yaşıyorsunuz hiç özel aktivite yapan yok spor zaten hiç yok hasta olsanız bile fark etmez.
Benim düşüncem bu arkadaşlar sizde düşüncelerinizi yazın elimden geldiği kadar açık oldum bu benim ile ilgili bir sorun değil Ülkemizde büyüyen bir sorun, uzun zamandan beri bu platformda konu açmıyorum. satış konusu açmayıda hiç düşünmüyorum amacım bu işleri yapan arkadaşları uyarmak emekleri boşa gidiyor.