Şöyle ifade edebilirim. Genel Kültürle ilgili bir makale hocam. Seyahati seven kişiler için hazırlamaya çalıştığım bir makale. Bunu şu şekilde de yapabilirdim fakat hepsini tek bir makale altında birleştirmeyi ve parça parça kullanıcı çekmek yerine tek bir başlıktan çekmeyi tercih ettim. Hazırladığım dökümanlar, aldığım notlar yaklaşık 100-150 sayfalık bir arşiv. Geniş kapsamlı bir yazı olacağı kesin. Benim korkum ise bu makaleyi yayınlarım fakat başarı sağlayamam ve emeğim çöpe giderse üzülürüm. Mevcut sitem yeni bir site olduğu için hemen bir başarı beklemek tabi ki hayal olacaktır. Birde aklımda farklı bir yön var. Bildiğiniz üzere pek çok yerel haber siteleri bu tarz başlıklara oldukça önem verir ve tanıdığım birkaç editör arkadaşlarımla iletişime geçerek bunu nakite de dökebilme fırsatım olabilir.

Başarısız olabilme ihtimalini de düşünürsek, nakite dönüştürmek daha mı mantıklı?

Misal örnek vereyim, yaklaşık 2-2,5 yıl evvel hazırladığım KPSS ile ilgili bir yazımda 1,5 - 2M' lik bir hit almayı başarabilmiştim. Tek bir makale sayesinde de adsense den oldukça güzel kazançlar sağlamıştım. Daha sonra ortağımla birlikte sitenin satışa sunulması alan kişininde Newsden siteyi banlatması sonucu siteyi adeta çöpe çevirmişti. Acaba tekrar böyle bir başarı sağlamam mümkün olur mu?