Bot gibisiniz. Polis olayi anlayinca dukkan sahibi bana boyle boyle soyledi, once saka yapiyor sandim sonra baktim ciddi konusuyor bende korkup aradim dersin olur biter. Adam tabiki yoo demedim diyecek, o zamanda olay sozune karsi soz haline gelecek. Mahkemede bile bu olay cozume ulasmaz ama bu is mahkemeye kalmadan polisimiz tarafindan amaan bosver denilip kapatilir gider.
Veya daha guzeli, bir usbye fetoyla ilgili belgeler doldurun. Fetoya taptigini soyleyen yazilar yazin. Ondan sonra usbyi arkadasiniza verip ayni sekilde adama ulastirin. Sonrada polisi arayip bu adamin fetocu oldugunu soyleyin. Internettende 5-6 tane hero tshirtu satin alip kapiya yeni gelmis kargo gibi polislerinaradiktan sonra koyun hatta adam kargocu gibi gidin verin. Adam bu ne *** derken polis gelir. Idama kadar yolu var beyler ne yazdim he
Tamam çok güzel düşüncen var bana öyle böyle işledim cinayet dersinde bunu ama seninde somut olarak kanıt sunman gerekeçek 1. Bu var mı yok fotoğrafçı dememiş öyle bir şey.
Hadi diyelim onu da kanıtlaması lazım bu çocuğun olay yine patlayacak.
Ayrıca feto ya bağlasa da problem olmayacak sanki karşı taraf salak değil ya inkar eder zaten verinin yazılış tarihinden de anlaşılır.
Sizin ne kadar şikayet etme hakkınız varsa bi o kadar da şikayti ispatlama konusunda ispatınız lazım bu olmaz ise karşı tarafda kötüye kullanmayı kullana bilir.
Oldu o zaman herkes bir birini haksız yere şikayet mi etsin