Senin yaşındayken hedefim Marmara'da bilgisayar mühendisliği okumaktı. Şu an Marmara üniversitesinde bilgisayar mühendisliği son sınıfta okuyorum.
Eğer elinden gelen işler varsa, üzerine düşsem taşı sıksam suyunu çıkarırım. Öğrenirim, paramı da kazanırım diyebiliyorsan OKUMA.
Memleketimizdeki okullar emek sömürücüdür. İnsanoğlunun en verimli olabileceği yaşları vizelere finallere hazırlayarak köreltmekten başka bir şeye yaramıyorlar.
2. sınıftan beri okulu bırakmayı çok düşündüm. Evlenmek istediğim kişiyle denk olmamak ihtimalinden dolayı okulu bırakmadım. Okulu bıraksam ya da hiç başlamamış olsaydım şu an daha mutlu, huzurlu olurdum. Stresim ders geçmek değil de elimdeki projemi satılabilir hale getirmek için eklemem gereken özellikler olurdu.
Akademik kariyer düşünmeyen ve elinden bir şeyler gelen kişilerin üniversite okumasını saçma buluyorum. Evet, kendiminkini de saçma buluyorum.
Yok ben okuyacam diyorsan da oku. Ama adam gibi oku. Tek derdin sınav geçmek olmasın. Okurken bir işe gir, hayatı öğrenmeye başla ki 4-5 senen bir kağıt parçası için çöp olmuş olmasın. İstediğin yerde okumak için de tabiri caizse "kıçını kır, masanda otur, adamakıllı dersini çalış."
Hayal kuramayan, üzerine emek veremez. Verse de yorulur, bıkar, kurur, gider.

Allah yolunu açık etsin kardeşim, hayatında başarılar dilerim.