Merhaba hocam, plugini indirdim ve kendi bilgisayarımda chrome ve mozilla üzerinde test ettim. Gayet sorunsuz çalışıyor bende. Belki head etiketi arasındaki scriptleri ekleme sırası vb. den kaynaklanabilir. Çalışan örneğin tüm kodlarını ekliyorum aşagıya, kolay gelsin.
<!DOCTYPE html> <head> <title>LoadingOverlay Deneme</title> <script src="https://code.jquery.com/jquery-3.1.1.min.js" integrity="sha256-hVVnYaiADRTO2PzUGmuLJr8BLUSjGIZsDYGmIJLv2b8=" crossorigin="anonymous"></script> <script src="loadingoverlay.js"> </script> <script> $(document).ready(function(site){ $("#button").on("click", function(){ $.LoadingOverlay("show", { image : "loading.gif", color : "rgba(255, 255, 255, 0.2)", maxSize : "100px", }); setTimeout(function(){$.LoadingOverlay("hide");},3 000); }); }); </script> </head> <body> <button type="button" id="button">TIKLA</button></br></br> ANASAYFA ICERİGİ </body> </html>
İlginiz için Teşekkür ederim hocam. Dün bir arkadaş daha yardımcı oldu ama ondada sonuç aynı oldu teşekkür ederim ilginiz için. Çözümü plugin değiştirmekte buldum.