Onur89TR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Siz hangi temayı yapıp yapamayacağınızı kendiniz daha iyi bilirsiniz. Kişisel tema olabilir, tanıtım teması.
Yorum için teşekkürler, 2.9 WordPress 'ten bu yana çokça çalışmam var, hem ulusalda hem globalde, WordPress ile işlediğim. ama ufak denemeler olsada ciddi ölçüde toplu satış için bir aksiyon almadım.

Bu sefer bunu tecrübe etmek istiyorum. O nedenle ihtiyaçlıkların ne olduğunu anlamlandırabilirsem, kişiye özel ürün yazmak ile elde edilecek 5-10k yı ürünü yazıp toplu satışla da uzun vadede çıkarabilirim kanaati ile aksiyon almak isterim.

Öyleki tasarım sürecini de eklediğinizde bir ürünün geliştirilmesi ortalama 40 gün, bir fullstack developer 40 günde ülke şartlarına göre, 14-15 bin kazanabilir ... Kazanmadan rutininizi devam ettirdiğinizi düşünürseniz, cepten yediğinizi düşünün 5 de böyle, 20 bin liralık bir gideriniz var.

Ürünün satılmaya başlanması ve dağıtımı gibi süreçleri de hesaplarsanız, bu gün başlıyoruz deseniz 6 ay sonra kâra geçebilirsiniz.

Dolayısı ile şu an benim bu zamanı riske etme lüksüm yok.

Gibi, gibi, maliyet analizi bu şekilde yapıyorujm kabataslak, teşekkür ederim kişisel blog teması öneriniz için.