Bu konu hakkında okunabilecek tüm yabancı makaleleri ve tanıtımları okudum fakat anladımki genel bir kafa karışıklığı var. Kimse doğru sonuca ulaşmak için hangi yöntemi uygulayacağını bilmiyor.
Oyunlar için işler biraz daha kolay fakat genel uygulamalar için işler o kadar kolay değil. Ben henüz yeni başladığım için çok detaylı raporlar yok elimde fakat indirme başı maliyeti yüksek tutmanın daha verimli olduğunu düşünmeye başladım.
Çok para kaybetmeden de öğrenilemeyecek bir süreç yapmış google ya da çok fazla beklemek gerekiyor doğru sonuçlara ulaşmak için.
Tecrübeli arkadaşlara şunu sormak istiyorum.
Örneğin biz bir uygulama için 1 lira indirme başı maliyeti göze aldık. İzlememiz gereken yol ne olmalı? Sorularım şunlar
Resim eklemeli miyiz?
Video eklemeli miyiz?
Günlük bütçemiz ne olmalı? (6 haneli bütçemiz olduğunu düşünerek cevaplarsanız sevinirim)
İndirme başı maliyete ne yazmalıyız?
Şuanda 2 lira maliyetle verdiğim kampanya 2.4 lira ortalama ile ilerlerken, 1 lira maliyetli verdiğim kampanya 4 lira maliyet ile ilerliyor bir de öylesine yaptığım 0.3 luk kampanya da hiçbir ilerleme yok.
Evrensel Uygulama Reklamları çok yeni olduğu için paylaşılacak her tecrübenin çok kıymetli olduğunu düşünüyorum. Türkçe veri veri hemen hemen yok hiçbir yerde.