TahsinCetinkaya adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba arkadaşlar,
Yaklaşık 10-11 seneyi aşkın, saat 14:53'te bilinçsizce bu saati yakalıyorum. Mesela bir kaç kez, 14:45 veya 14:50 gibi yakın dakikalarda 14:53'ü yakalamaya çalıştım ama hiçbir zaman 14:53'ü bilinçli olarak yakalayamadım.Her defasında kaçırdım bu dakikayı
Ama gelin görün ki, beyin farkında olmadan 14:53'ü otomatik yakalıyor. Ama iş, İSTEYEREK yakalamaya gelince de bir türlü bu dakikayı yakalayamıyorum
Tarih öğretmeniyim, ama pek bununla bir alakası oldugunu sanmıyorum... Sizce, son 10-11 senedir istemsizce 14:53'ü yakalamak ne hikmettir?
Bende de yıllardır 1531'i yakalıyorum.
Neden 1531? Lisedeyken okul numaramdı kendileri. Pek de hatırlanmaya değecek bir lise hayatım olmamıştı. Ama nedense ya bir saatte, ya araba plakasında ya bankadaki para miktarında ya atm de para çektiğimdeki saatte, bu rakama sürekli denk geliyorum. hatta bir kaç kez araştırmaya çalıştım rakamlar bilim yıldızlar falan astroloji gibi birşeyle mi ilgili bu sayıların sürekli karşıma çıkması diye de bi sonuca ulaşamamıştım.
Hatta bazen aklıma 1.5.31 de 01/05/2031 de ölücem kesin diye kendi kendime düşünüyorum

Sanırım bilinçaltımızla ilgili. yani siz sürekli 1453 istanbulun fethi ile ilgili şeylerle karşılaşıyorsunuz o yüzden bilinçaltınızda o rakam var. başka arkadaşın fenerbahçeli olduğundna sürekl i 1907 i görüyor olması da bu yüzden olaiblir.
benim de öyle olabilir.
ama yalnız değilmişim bende bunu öğrenmiş oldum