white35 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Öncelikle parayı aileden tahsil edemezler daha neler. Diğer konu ise hakkımı kanuni yollardan arayacağım demek suç değildir. Yani uzlaşmada 5.000 TL vermezsen ben sana 40.000 TL dava açarım demek suç değildir. Bu suç olmayan şeyi ses kaydına almak ise büyük suçtur. Şayet karşı taraf suç işleseydi ve siz ses kaydına almış olsaydınız o zaman yaptığınız suç olmazdı.

Artık lütfen bir avukata gidin

Son olarak 20 dosyanız olması sizi delikanlı değil barbar yapar. Bu düşünce yapısı ile hapisten çıkmazsınız.

o zaman facebook delil sayılıyor değilmi benim adıma olmadığı söylediğim halde ki ben yazmadım diyorum ki bu saaatten sonra umrumda değil... sizde bu işi yapıyorsunuz yazdığınız yazıyı biliyorsunuz ve alıntı yaptım...

arkadaşım ben olmuşum avukat örneğin şimdi bende şu resmi paylaşıp kendimi savunsam olurmu ??

gizlilik politikaları gereği facebooktan bilgi alamazlar keza ben facebook a yazı yazıp ip alsalar burda görünüyorum yada herhangi bi yerde

ayrıca ses kaydı yapmak ne kadar yasal olmasada belli bi yerde kayda değer alınır bunu unutma dediğim gibi hukuk bölümünde ölmez sağ kalırsam yazıcam

doktorluk yapmanın anlamı yok tehdit i birak belden aşşa sıktığın mermi bile 6 ay ve 3 sene arası ceza ile yargılanır bu ülkede 4000 tl hariç hiç bir para cezasının hapis cezası yoktur ilk suc veya 2. suc ise hükmün geri birakilmasi 3. suc ise uzlaşma uzlaşılmadığı taktirde mahkeme mahkemede para yı ödeyemeyeceğini söylediğinde temyiz hakkı ilk dosya 3 senede gelir yargıtay bozsa onaylasa 2. temyiz hakkın var böylece 6 sene yapar 6 sene sonra cezan onanırsa saati 10 tl den denetimli yaparsın yapmam dersen günlük 20 tl den cezaevi yatarsın yada kaçak gezersin

20 dosya dediysek hepsi kavga dövüş kimsenin malına mülküne çökmedik kimsenin kızını hanımını tacizde etmedik

sana benim davanın sonucunu söylim biraz önce kaynaktan düzelttiğim mesajın gibi hesap bana ait değildir herkezin istediği isim ile kayıt olabildiği bir sitede bana oynanmış bir oyundur ayrıca benden davacı olan metehan erkek dir fakat yazılan hesap ölüdeniz mete dir ölüdeniz mete diye cismi bir varlık yoktur siz onun ölüdeniz mete isimli hesabını kanıt sunarsanız bende bana ait olmayan ferhat melis gönenli hesabını kabul etmem ....

sonuç delil yetersizliği yada bilgi işlem teknolojileri hani şu ismi olup kendilerini göremediğimiz kişiler inceleenmesi falan filan ne anlatıyom sana ben ?? basim donuyo la basim