Kardeşim senin kafa dinlemeye ihtiyacın var gel Rize ye seni bi gezdireyim hayatın aslında yaşamaya değer olduğunu göstereyim gel misafir edeyim seni
kardeşim ne akıl biraktilar ne mantik şükür kimsenin iti köpeği olmadık bazı ayrılıklar koyuyor insana gidebilsem Ömer abim var orduda onun yanına gidecem kendisi mübarek bir insandır ama biz bu aleme düştük kurtulduk hani parasız kalıp 100 tl ye kapı bile bekledik adam bile dövdük fakat gel gelelim bunlar hep benim demektendi kendimize geldik sevdiğimiz gitti delikanlidan ayrılmasi kolaydir ama o delikanlı seni başkasıyla görmese bile GÖRMEKTEN KORKMASI bile yeter... ee hayatta boktan uzatmak istemiyorum bugun yaptığım yorumlar ve açtığım konular ile içimi döktüm cesarete ihtiyacım yok sadece Anamı ve Babamı düşünüyorum ben sadece yoksa değil dünya ahiret hiç olsam bile farketmez para pul değil gurur ve şeref sıkıntım bende fazla olan ama alemdeki bit eniklerinde olmayan bileğine güvenmeyip suratına tükürsen yapışmayacak şerefsizler ile bunlarla aynı dünyada olaccağına ŞANSIMI denedim ya uyucam ya temelli uyucam içtik bakalım
Kardeşim telefon numaranı verir misin lütfen arayalım seni
sağol dost iyiyim ben düşünmen yeter...