Merhabalar,
Başlıktanda anlaşılacağı üzere uzun vadeli olacak şekilde bütçemiz el verdiğince bayan editör arıyorum.
İsteklerim;
- Aranması yüksek hacimli olan konuları bulabilme ve araştırma yeteneği olan,
- Hit getirebilecek konu başlıklarını özgün ve konu içine düzgün bir şekilde yansıtabilen,
- SEO kurallarına uygun bir şekilde makale yazabilen ( tag sistemleri, alt başlıklar, vs.vs. )
- Sürekli olarak bahane üretmeyen, işine sadık, düsürt, ( bunu söylemek istemiyorum Allah'ın takdiridir, 2 günde 1 akrabası ölmeyen )
- İlk etapta tek makale ile başlayıp, sitem istenildiği kefeye geldiğinde günlük 15 adet makaleye kadar yazabilme imkanı olan. ( zamanlama yapmadan, günün belli saatlerine yayacak şekilde hazırlayabilen )
- Siteyi kendi sitesiymiş gibi görmesini bilen
İsteklerim makul şeyler olduğunu düşünüyorum. Umarım böyle bir arkadaş bulabilir ve çalışma fırsatı yakalayabilirim. Çalışmak isteyen bayan arkadaşlar PM yoluyla iletişime geçebilirler.
İŞ İPTALİ GERÇEKLEŞME SEBEPLERİ AÇIK VE NETTİR.
- Günlük düzenli girilmeyen yazılar,
- Kendisi almış olduğu işi yetiştiremeyip başka yazarlar tarafınca makale satın alındığı tespit edilen,
- Araştırma yapılmadan içerik girilmesi, ( Sıradan içerik giydirmek için bedava verecek paramız yoktur. Bunun için konu araştırılması ona göre döküman hazırlanması gereklidir. Ne demek istediğim anlaşılmıştır diye düşünüyorum. )
- Özgün olmayan alıntı içeriklerin siteye girilmesi, ( Smallseotools da özgün gözüküyordu o yüzden ekledim gibi bahane kabul edilmemektedir. Tüm makalelerin içeriği her bir kelimesi Google ve arama motorlarında sorgulaması yapılacaktır. )
İş hakkının feshi durumunda kişi kesinlikle bir ücret talep edemez, bu yüzden kendine güvenen, emin, bu işi edebi adabıyla yerine getirebilirim diyen editörlerin iletişime geçmesini rica ederim. Şikayet konusuna ayıracak vaktim yoktur. Konu içerisinde şartlar açık bir şekilde bellidir. Anlaşma sağlanılan kişi bu şartları kabul etmiş sayılır ve hak talebinde bulunamaz. İŞ PLANI:
İlk Anlaşma sağlandığı andan itibaren, takip eden ayın 5.de yazılmış olan yazı kadar ödeme yapılır. ( ÖRNEK: Anlaşma 21.12.2017 tarihinde yapıldı. Ödeme 05.01.2018 tarihinde yazdığı yazı kadar yapılır. 06.01.2018 tarihine yeni çalışma planı başlar. 05.02.2018 tarihinde ödeme gerçekleşir. )