hocam bilmiyorum hırsızlık kötü bir olay elbet mantık ve yapılması gereken şikayetçi olmaktır fakat telefonunuz elinize gelmiş ve işinden olmuş kendim için düşündüğümde anlık belki şikayetçi olurdum ama şöyle bir baktığımda işinden olmuş bir insan yaşını başını cinsiyetini bilmem ama eğerki akıllanacak kapasitedeyse kişinin sabıkasını ömür boyu karşısına çıkacak bir lekeyi yapıştıran olmak istemem.

koton gibi bir mağazaya yani ne olursa olsun pislik yada gereksiz eli ayağı düzgün olmayan bir insanı alacaklarınıda sanmam anlık bir gaflete düşüp böyle birşey yapmışmı yoksa huymu bunuda bilemem ama insan kazanmak varken her ne kadar hatalı olsada lekelemek kötü olur

forumda mesela anlık gaflete düşüp birinin parasını çarpıp sonra düzelen çok olmuştur ama serkan akçicek gibi bunu geçim kaynağı yapıp akıllanmıcak şeref yoksunlarıda olmuştur

kişi ile karşılıklı oturma şansınız var ise çayı bile siz ısmarlayın tepkisine bakın gerçekten utanıp pişmansa hiç geleceğine leke sürmeyin ama çok afedersiniz gevşek sadece şikayetçi olmamanız için size iyi davranıyorsa acımayınki ömrü boyunca acısını çeksin

1. secenekte hem bir dost hemde hayata birini kazandırmış olursunuz ama 2. seçeğide izleyerek değerlendirin...