Mesajı okudum, geçmiş olsun dostum telefonu bulmuşsun sevindim adına, şahıs zaten işten atılmış , yaptığı çok büyük yanlış bence cahilliğine gelmiş olabilir. Ama işten kovulduysa siciline şirket işlettirebiliyor diye biliyorum. O cüzdan da olabilir di birinin maaşı da olabilirdi önemli birşeyi de olabilirdi . Hırsız desen normal işte çalışmaz , Ama gençlerin böyle hataları olabilir. Bence ona en büyük cezayı işten atılmak ile vermişsindir cv sine işlemiştir. Eğer ki yaptıgı hatanın farkına varıp pişman olduysa ki olmuştur diye düşünüyorum. Ki Savcılıga vermen onun hayatını olumsuz etkıleyebılır. Yaptığı hareketin yanlış olduğunu işten atılmak ile anlaşmıştır tahmınımce.

Malesef sosyal medya tv ler diziler , fenomencilikler, gençleri yanlış şeylere özendiriyor. Ne olacak bu memleketın hali bilmiyorum. Yeni gençlik de kolaydan zengin olma hayali , çalışmadan birşeylere sahip olma arzusu içerisinde yanıp tutuşuyor. milletin telefon ile birbirine şekilciliği durumu olmayan bazı gençlerin yoldan çıkmasına sebeb olmaktadır.
Çok şey yazılır da bu iş tamamen senin vicdanınla olabilecek birşey. Zaten çekirge bir zıplar 2 zıplar 3 de yakalanır. Bu onun huyu olursa sen vermesen de başka şekilde cezasını bulur . Ama bence şikayetci olma derim . O zaten arkadaşları tarafından dışlanacaktır. Çünkü herkes onun o olaydan atıldıgını bilecek .