s0kuLLu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Evet hocam fiyatlar 1 yıllık sözleşme için.
Bi takım çevreler bitcoin için bile güvenilir- güvenilmez diye bölünmüşken, bu tarz şirketler için kesinlikle güvenilirdir demek doğru olmaz. Ama 30-40 tane cloud mining şirketi varsa en güvenilir ve sağlamları genesis-mining ve hashflare'dır. Aldıkları yatırımlar çok fazla, veri merkezleri vs belli, yaptıkları herşey şeffaf.
Tam net olarak bilmiyorum referans satın alma komisyon oranını.. Sanırım %10 falandı. Satın aldıktan sonra ne kadar hız aldığınızı pm atarsanız gelen komisyon oranını söyler, yarısını size aktarırım
2015ten beri yayında olan bi cloud mining şirketidir. Asıl popülerliğini de son 2 ay içinde kazanmıştır, yani btcnin değeri arttığından amorti süreleri çok düştüğü için.
Mesela genesis-mining artık btc için kiralama yapmıyor mart ayına kadar kontenjan dolu. Orada sadece monero kazabiliyorsunuz.

Yakında hashflare btc kontenjanları da dolar diye düşünüyorum. Sonuçta sınırsız üretim güçleri yok..
Onunda dışında 1 haftadır falan ödemeler durduruldu sebebi de aracı firmayı değiştireceklermiş. Yarından itibaren ödemelere yeniden başlayacaklarını duyurdular.
Yüklü miktarda yatırım yapacaktım ama şu an sisteme girdiğimde, dün 15.000 dolar olan 100 TH/s, şu an 22.000 dolar olmuş.