SİTE SATILDI....

Reel hayatta kullanmak üzere nakit ihtiyacım var. Araba alma niyetim var. Elimdeki bir çok siteyi sattım. Ve son olarak yaklaşık 1,5 ay önce @Akbas hocamdan aldığım projeyi de devrediyorum.

*** Sıfırdan sitenin açılmasını beklemek yerine hazır siteyi alabilirsiniz. Üstelik içinde 50 adet makale var ve yükselişe geçmiş bir site.
Fatih hocamın konusu: https://www.r10.net/yeni-site/170907...-128176-a.html

Akbas adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Tutmuş bir projedir.Alan yapılması gerekenleri yapsın başka bir şey yapmasın.
Sıfırdan bir proje alıp teslimatını beklemek , birde tutması gelirin ve hitin yükselmesini beklemek gerekecek.Ama bu proje tutmuş yükselişe geçmiş projedir. Alan kişiye gerekli her konuda yardımcı olurum.

Site adresi: Sadece TELEFON ile verilecektir.
Site için istenen fiyat: 850 TL (Paket satış fiyatı 1.250 TL)
Sitenin aylık getirisi: Bilgilere aşağıda yer verildi
Kategori, sitenin içeriği nedir: Saç stilleri
Günlük hit sayısı: Aşağıda yer verildi
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: Her şey dahil
Hosting dahil midir: Dahildir
Banlı olduğu sponsor var mı: Yok
Banlı olduğu arama motoru var mı: Yok
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: Dahil

💪 AÇIKLAMA 💪
* Fatih hocam sağolsun her konuda yardımcı oldu. Reelde çalışıyorum ve yine reelde nakit ihtiyacım için Niche Expert Premium paketi devrediyorum.
* Fatih hocamın bana söylediği her şeyi sizlerle paylaşacağım. Yine Fatih hocamın da bu konuda size yardımcı olacağından eminim.
* Sitede 50 adet özgün makale bulunmaktadır. Bunların yarısı 350 kelimeden fazla, 10 adet 500 kelime, 10 adet 400 kelime kalanlarda 250-300 arası kelimelerdir. Yani uzun makaleler yayınlanmıştır. Hiçbir şekilde translate içerik yoktur hepsi özel olarak yazdırıldı.
* 30 - 70 arası hiti vardır. Hemen çıkma oranı oldukça düşüktür. Yani siteye giren kişiler yazıları uzun uzun okumaktadır.
HAFTALIK HİT DURUMU

GÜNLÜK HİT DURUMU

AYLIK HİT DURUMU

DİKKAT!!!!
* SİTEDE HER HANGİ BİR SORUN YOKTUR! İLGİLENMEYECEK OLANLAR ALMASIN! Site ilgi gerektirir. Bu tarz siteler 4-6 ay süre kadar sonra kazandırmaya başlar. Anlıyacağınız çalışan kazanır.
** SİTE şuan itibariyle yükselmeye başlamıştır.
** REKLAM yerleşimi Fatih hocamla birlikte daha yeni yapılmıştır. Ve yerleşimin ardından 1 tıka 0,70 - 1,50 aldığım oldu. Zamanla sitedeki içerikler de arttıkça bu oran yükselecektir.
*** Son günlerde Adsense'de sorun var. Reklamlar gözükmüyor. Bu nedenle tıklamalar az. Normalde daha fazla tık alması lazım sitenin. Bu sorun çözülünce daha fazla tıklama alacağına eminim.

Büyük Görüntü : https://prnt.sc/i38d0e

*** Site için açılan sosyal medya hesapları da yanında devredilecektir. Her şeyiyle birlikte verilecektir.
*** Yine özel seçilmiş Anahtar kelimeler de verilecektir.

İLETİŞİM